Fiecare persoana pe care o antrenez este interesanta si speciala. Azi am ales sa va povestesc cum Simona a slabit 3.4 kg dupa o luna de antrenamente personalizate.
Am cunoscut-o pe data de 9 iunie 2016. S-a inscris in tabara de slabit pe care o organizez la sfarsitul lunii august si s-a hotarat, ca pana atunci, sa incerce si programul de slabit personalizat pe care l-am lansat.
Pana pe data de 19 iulie, cand au fost facute masuratorile pentru a doua oara, Simona a venit la 8 sedinte individuale si a mers o sedinta in vizita la medicul nutritionist, Ramona Andronescu, care se ocupa de diete.
A inceput dieta pe data de iulie.  I-a fost recomandat un meniu sanatos, de 1400 calorii pe zi, cu trei mese principale si doua gustari. Pentru ca dieta este personalizata nu am sa o fac publica, insa la finalul articolului o sa va scriu o reteta pentru o salata de brocolli care cred ca o sa va placa.
A ales sa se antreneze dimineata devreme, de la ora 7.00.
Am facut un tabel cu masuratori, sa vedeti exact diferentele.
Revin cu fotografiile dupa ce ne intoarcem din tabara de slabit. Eu cred ca pana la data de 15 septembrie o sa ajunga la cele 50 de kg pe care si le doreste. Simona are 41 de ani si 153 cm. La prima sedinta cantarea 58.7 kg si a slbit intr-o luna 3.4 kg.

simona-prima luna-a-slabit

 

Fotografia cu Simona inainte si dupa programul de slabit.
In ceea ce priveste programul de antrenamente, nu poate sa faca kangoo jumps din cauza unor chisturi ovariene complicate. Antrenamentele sunt dinamice, axate foarte mult pe zona cardio si posturala. Nu folosim greutati mari. Postura i s-a imbunatatit remarcabil, la fel si elasticitatea.

before-after-a slabit 3.4kg

 

Antrenamentele personale au loc intr-un studio din centrul orasului. Adresa este ( Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25, langa Mc.Donalds Cismigiu, et. 7).
Inscrierile se fac pe e-mail la programari@dianastirbu.ro

semnatura-dianastirbu

diana-stirbu