Azi o prezint pe Mara la categoria „Inainte si Dupa”. O gasiti constant la antrenamentele kangoo jumps, este nelipsita de la clase si este o domnisoara care iubeste sportul. Mi-ar placea sa vad din ce in ce mai multe persoane de varsta ei la antrenamente si sper ca acest articol sa le motiveze.

1. De cat timp faci kangoo jumps?
Fac kangoo jumps de 2 ani.

2. Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament? Daca da, care? Daca da, de ce te-ai reintors la kangoo?
Eu sunt o persoana sportiva si am mers la multe alte tipuri de antrenament: functional, step-aerobic, fitness etc. Imi place sportul, in general.
Kangoo este o pasiune pentru mine. Este modul meu de a evada din cotidian, de a scapa de stres si de a ma relaxa. A devenit o activitate nelipsita din programul meu saptamanal.

3. Unde te antrenezi? De ce ai ales aceasta locatie?
Locul de baza in care ma antrenez este Scoala Nr. 31. Am ales, initial, acest loc deoarece e aproape de casa. Ulterior, am continuat sa merg datorita Luisei, care este o instructoare extraordinara.

4. E importanta relatia instructor-client?
Din perspectiva mea, aceasta relatie este esentiala cand vine vorba de motivatia de a merge la sala. Instructorul trebuie sa emane energie, care sa-i motiveze pe clienti sa-si atinga targetul si sa-i faca sa uite de dificultatea orei. In cazul meu, a jucat un rol foarte important faptul ca Luisa, instructoarea mea, mi-a transmis bucuria miscarii si m-a determinat sa vad sportul altfel. Pot sa zic ca mi-a creat o dependenta de acest tip de ora. Inainte, nu as fi mers la orice tip de ora, din simpla comoditate (oricat de sportiva as fi fost). Ea mi-a schimbat optica fata de sport si m-a determinat sa continui sa invat, sa ma dezvolt in acest domeniu (sport). Ea mi-a aratat ca sportul este un mod de viata si inseamna stare de bine si fericire. Ea a devenit un model pentru mine. Sper, ca intr-o zi, sa ajung ca ea. ­čśÇ

5. Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament?
Lucrurile care imi plac cel mai mult la acest tip de antrenament sunt coregrafia si senzatia de libertate, de relaxare, de fericire.

6. Ai slabit cu kangoo jumps? Daca da, cat? A fost usor? Ne povestesti putin?
Eu nu am avut ca target slabitul, in principal. Pot sa spun ca m-a modelat, m-a tonifiat. M-a subtiat, dar nu a fost o schimbare drastica, deoarece m-am pastrat constant.

7. Un sfat pentru cei care nu au incercat niciodata?
Eu cred ca toata lumea ar trebui sa incerce kangoo jumps. Este un tip de antrenament distractiv, care prin coregrafie si muzica te face sa uiti de greutatea antrenamentului in sine si aduce o stare de bine si de satisfactie. Pentru mine: „Kangoo means happiness!” ­čśÇ

Va asteptam la antrenamente : http://goo.gl/TRcsWb