Pe Cristina o gasiti la fiecare sedinta kangoo jumps din sala de sport a scolii nr. 12 Herastrau. Sta de fiecare data in primul rand si stimuleaza grupa prin felul in care arata si pasiunea pentru antrenamentul kangoo jumps.
A acceptat propunerea mea de a raspunde la cateva intrebari si iata ce a declarat. Va asteptam la kangoo jumps

1. De cat timp faci kangoo jumps?

De aproape 4 ani

2. Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament? daca da, care?

Nu am incercat nimic altceva in acesti 4 ani. Pana sa ma apuc de kangoo jumps am incercat si altceva si nu reuseam sa fiu consecventa si sa ma simt motivata…dupa 2, 3 sedinte maxim renuntam.

3. Unde te antrenezi? De ce ai ales aceasta locatie?

Ma antrenez in scoala nr 12 Herastrau…de ce? este la 50 de metrii de casa mea…mai aproape.de atat nici ca se poate ..poate doar sa topai in casa )


4.  E importanta relatia instructor – client?

Absolut..cred ca este cea mai importanta piesa in tot puzzle ul asta 🙂
Daca nu ai un antrenor care sa te motiveze atunci cand te simti lenesa, atunci nu cred ca poti avea rezultate spectaculoase. Sa fim serioase, toate avem momentele noastre cand vrem sa stam acasa si sa mancam ciocolata :))


5. Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament?

Forma fizica pe care o capeti destul de usor si o pierzi destul de greu, faptul ca este diferit de fiecare data si faptul ca este foarte distractiv.

6. Ai slabit cu kangoo jumps? a fost usor? ne povestesti putin?

In kilograme as putea sa spun ca am slabit cam 6, 7 …aparent nu spectaculos insa felul in care mi s a schimbat corpul mi se pare fantastic 🙂 si cred ca cel mai important lucru este ca inca slabesc :))

Iata mai multe detalii despre antrenamentele de grup aici: https://goo.gl/8UR0Tv

IMG_8166