Rodica este una din cele mai vesele persoane pe care le-am cunoscut prin intermediul antrenamentelor kangoo jumps. Adora antrenamentele pe ghete, a slabit 10 kilograme si dupa mai bine de cinci ani inca adora sa vina la clasele noastre.
Daca aveti nevoie de o poveste motivationala, care sa determine si mergeti constant la antrenamente, aceasta este una pe care scriu cu drag!

 

         1. De cat timp faci kangoo jumps?

Fac kangoo jumps de aproximativ 5 ani, in septembrie anul acesta fac fix 5 ani.

  1. Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament? daca da care? daca da, de ce te-ai reintors la kangoo?

Deoarece am fost pasionata de acest tip de sport inca de la inceput, pot spune ca nu m-a motivat niciun alt sport sa incerc, sa fac altceva, deoarece rezultatele pe care le cautam si pe care le-am gasit m-au facut sa raman fidela kangoo jumps.

  1. Unde te antrenezi? De ce ai les aceasta locatie?

Momentan ma antrenez la scoala nr.31, alaturi de Luisa Stirbu insa ocazional mai ajung si la prima mea locatie de suflet, unde m-am si antrenat timp de mai multi ani si cu care am inceput, respectiv scoala nr. 12 alaturi de tine, Diana Stirbu J

  1. E importanta relatia instructor – client?

Atunci cand esti motivat sa ai o rezultate bune consider ca este foarte important ca relatia dintre un instructor si persoana direct implicata si interesata sa fie apropiata, deoarece doar prin indrumari si sfaturi de la acesta, alaturi de un antrenament potrivit poti ajunge la rezultatele mult dorite.

5.Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament?

M-a atras foarte mult modul armonios in care am fost modelata si faptul ca exista rezultate chiar pentru perioade lungi de timp. De asemenea fiind o fire activa acest tip de sport m-a ajutat foarte mult sa elimin kilogramele in plus.

  1. Ai slabit cu kangoo jumps? a fost usor? ne povestesti pe scurt?

In momentul in care m-am apucat de kangoo jumps aveam 62 de kg iar acum am 52 de kg J . A fost destul de greu deoarece am dorit sa mult sa am rezultatele mult dorite si acum ca le-am obtinut, asta nu inseamna ca am renuntat ci dimpotriva sunt mai motivata ca oricand sa continui cu acest sportJ . Recomand cu caldura tututor celor care isi doresc sa slabeasca si care isi doresc sa aiba un regim de viata cat mai sanatos.

Va puteti inscrie la antrenamentele de grup aici: http://goo.gl/3xLpcX

semnatura-dianastirbu

a-slabit-cu-kangoo-jumps