Outfit-ul pe care vi-l propun azi parca completeaza perioada petrecuta la munte in tabara de slabit. Spun asta pentru ca mentin cumva tonul verde al activitatilor mele. Ma tot gandesc sa mai organizez o tabara, in luna august. Reactiile voastre la prima au fost atat de puternice incat cu siguranta trebuie sa va mai ofer inca o ocazie sa faceti sport cu mine la munte.
Tot in aceasta perioada o sa lansez si un program personalizat despre care o sa va povestesc saptamana aceasta. Invitatia mea este de a-mi urmari activitatea pe blog.
Sunt incantata pentru ca spre deosebire de anii anteriori fetele vin la antrenamentele kangoo jumps si vara. Ideea mea de a le determina sa fie constante in ceea ce priveste antrenamentele, functioneaza.
Programul clubului o sa fie putin modificat pentru ca vreau sa lucram mai intens. Asadar lunea si sambata daca optati pentru clasele mele de la ora 19.00 si respectiv 11.00 ramanem in plus jumatate de ora. Scopul este de ne tonifia musculatura prin exercitii functionale. Abonatii clubului beneficiaza de acest bonus. Gasiti lista claselor pe pagina clubului: https://dianastirbu.ro/kangoo-club-baneasa/
Revenind la propunerea de azi, pentru ca tot suntem in perioada concediilor puteti sa-l folositi oricand daca optati pentru jogging dimineata sau seara, cand vremea capricioasa nu ne lasa sa trecem la pantaloni scuti.
Daca v-am descris in mare parte planurile legate de antrenamente, revenind la vacanta tin sa va anunt ca vara aceasta am fost invitata pe unul din cele mai frumoase trasee de munte. Promit ca o sa vin cu multe lucruri interesante.
Va doresc o vara minunata! Nu uitati ca oriunde mergeti exista lucruri si locuri minunate in care puteti face sport in mod diferit. Daca incercati odata cu siguranta o sa ramaneti cumva legati de acest aspect cand vine vorba de petrecerea timpului liber.

diana-stirbu

 

*

dianastirbu

*

kangoo jumps

Stilist: ABChic
Foto- Mircea Netea
Make-up artist: Simona Vasile
Locatie: Reprezentanta Adidas, Baneasa Shopping City