Pentru ca in reprezentanta Adidas din Baneasa se simte pasiunea pentru fotbal, am fost inspirata de cadru si propunerea cu numarul trei poarta semnatura Stella McCarteney:
Hanorac Runnning
Colanti 3/4 studio perf
Adidasi Tucana Pack Away

M-am documentat si am aflat ca in anul 1930 cand echipa Romaniei de fotbal s-a inscris pentru prima data la campionatul mondial echipamentul era format din tricou rosu si pantaloni albastrii. Galbenul a fost folosit pentru prima data in anul 1970, la tricou, si de atunci aceasta culoare ii completeaza si defineste pe „tricolori”- porecla echipei natioanale de fotbal a Romaniei.
Draga Vlad Chiriches, daca gasesti vreodata propunerea mea pentru gym inspirata de galbenul nationalei astept un feed-back. Sa stii ca am jucat fotbal in timpul sesiunii foto, ce-i drept intr-un mall, si m-am descurcat destul de bine.

Alegerile Corinei sunt unele minunate intotdeauna, insa atunci cand trebuie sa faca alegerile din colectia Stella McCarteny stilul este unul  desavarsit. Adidasii sunt  foarte usori si comozi; m-au ajutat si la dribling in timpul sesiunii foto.  Puteti sa-i utilizati la jogging, aerobic si fitness.
Despre hanorac ce pot sa va spun este ca materialul are o textura interesanta si ca este creat pentru running. Eu astept cu nerabdare sa-l folosesc la alergat in parc saptamana viitoare cand le scot pe fete la antrenamentul kangoo jumps din Herastrau.
Make-ul Alexandra Frigescu:
Foto: Mircea Netea.

dianastirbu

*

fashionfit-dianastirbu*

diana-stirbu*

dianastirbu-fashionfit

Jumps &…Smiles & play fotball!