Copila fiind,  incercam sa-mi inteleg tatal, care pe parcursul meciurilor de fotbal ramanea conectat la tv timp de doua reprize. L-am analizat indelung si nuu intelegeam de ce comunica cu jucatorii de pe stadion: le dadea sfaturi, ii critica sau ii felicita prin exclamatia celebra-Goooooooool! Conexiunea cu jucatorii era asa de intensa incat nu mai vedea nimic altceva in jur. Simtea meciul trup si suflet si parca era acolo, langa ei pe gazon.
Eram atat de fericita in perioada campionatelor nationale! Ma simteam libera sa iau decizii in activitatile mele creative fara sa cer voie.
A incercat de multe ori sa ne insufle pasiunea pentru fotbal insa nu a reusit. Era in minoritate intr-o familie cu trei femei.
Crescand, am realizat, si fac referire la grupul meu de prietene, ca noi femeile retinem diverse lucruri sau ca vizionam meciuri de fotbal pentru jucatorii in cauza. Recunosc ca si inainte de sesiunea foto pe care am avut-o in mall-ul Promenada stiam peste 80% din bibliografia lui Beckham si nu sunt microbista.
Cand am vazut vitrina reprezentantei Adidas am stiut ca nu este o coincidenta.
Sesiunea foto pentru Fashion Fit din aceasta luna debuteaza cu o tinuta superba semnata Stela McCartney propusa de ABChic.

fashionfit*

Port – pantaloni scurti & Tricou adidas by Stella McCartney
-Boost 2 Shoes adidas by Stella McCartney
-BIG SPORT Geanta sport adidas by Stella McCartney

 

adidas-fashion-fit

*

adidasi-stela-mccartney

Adidasii sunt comozi si se pot folosi la antrenamente.  La cat de multi pantofi sport am probat in ultimul timp cred ca o sa devin experta in recomandari. Am drum lung pana a da sfaturi ca in cazul ghetelor kangoo jumps, dar sunt ambitioasa! Modul in care i-am incaltat a fost unul  diferit; seamana cu niste balerini mai inalti.
Va doresc o saptamana frumoasa. Ne revedem lunea viitoare cu o noua propunere sport.
Urmati-va pasiunile!

diana-stirbu

Foto: Mircea Netea.
Make-up artist: Alexandra Frigescu
Locatie: reprezentata Adidas – Promenada.