Let’s wear Stella and train insane! Azi va propun o tinuta pe care am ales sa o accesorizez cu ghete kangoo jumps, creata parca pentru a va face remarcate la antrenamente.  Daca reactiile vizitatorilor mall-ului au fost uluitoare (credeti-ma pe cuvant) online astept cu mare interes parerile voastre.
Mai nou in studioul meu de antrenament lucrurile au inceput sa capete culoare. Si nu ma refer la decor. Micile sportive incep sa-si schimbe perspectiva atunci cand vine vorba de sport si devin vizibil preocupate de aceasta categorie. Munca mea da roade si lucrul acesta ma bucura teribil.
Daca la sesiunile foto anterioare am alergat in mall sau am jucat baschet si fotball de data aceasta am transformat magazinul Adidas din Baneasa Shopping City intr-un studio kangoo jumps. Mi-ar placea mult sa vad expuse ghetele saltarete si in acest magazin. S-ar remarca in raftul cu accesorii cu siguranta.
Port jacheta Run Performance. Eu am numit-o  Kangoo Performance 🙂 Pantalonii scurti sunt Run Chill. Ambele articole fac parte din coletia adidas by Stella Mccartney.
Pana la urmatoarea propunere va imbratisez cu drag si ne vedem la antrenamente! Nu uitati ca lunar gasiti fotografiile si in revista Stop to Shop la sectiunea care poarta acelasi nume ca al categoriei de pe blog – Fashion Fit.

diana-stirbu

*

dianastirbu

*

kangoo-jumps-diana

*

dianastirbu-kangoo-jumps

Stilist: ABChic
Foto- Mircea Netea
Make-up artist: Simona Vasile
Locatie: Reprezentanta Adidas, Baneasa Shopping City.