Categoria Fashion Fit este o initiativa dezvoltata la cererea doamnelor care se antreneaza cu mine. De fiecare data cand primesc solicitari pentru inscrieri, prima intrebare este: ce echipament sportiv folosim?  Astfel, saptamanal va vom propune o tinuta sport cu personalitate conform standardelor ABChic cu ajutorul stilistei Corina Comanescu.

Am primit fotografiile  de cateva ore si asteptam cu interes reactiile voastre.
Fiecare articol al categoriei contine foto facute pe concepte diferite legate de modul in care va puteti alege, achizitiona si purta echipamentele sport atunci cand va antrenati.
Mircea Netea este fotograful care ne va pune in valoare proiectul sporty-fashionist. Pentru ca avem nevoie de machiaj, am desemnat-o pe Alexandra Frigescu drept make-up artistul echipei. Ea ma va ajuta sa completez minunatele tinute.

Pentru primul articol al proiectului am transformat holurile magazinului in pista de alergare si am pozat langa manechinele magazinului Adidas.
Prima noastra propunere este un echipament running (pentru alergare). Puteti sa-l folositi si la antrenamentele indoor de grup sau individuale.
Outfit-ul Adidas pe care il port este alcatuit din:

-Bustiera SUPERNOVA
-Colanti 3/4 SUPERNOVA
-Jacheta CLIMA ANTHEM
– Adidasi SPRINGBLADE.
Am ales ca locatie pentru shooting reprezentanta Adidas din mall-ul Baneasa Shopping City.  Adidasii sunt foarte interesanti si comozi. Mi-a placut talpa lor in zig zag la nebunie.
fashionfit
*

fashion-fit

*

run-style

*

sporty-fashion

Jumps & ..Smiles & Fashion Fit!