Eu iubesc primavara in primul rand pentru culori. Avem alt tonus, zambim mai mult si parca suntem inconjurati de fericire. Vizitele la antrenamente sunt mai dese pentru ca ne pregatim intens silueta pentru vara. Am inceput sa ma joc cu tinutele colorate la echipamentele sportive la initiativa Corinei, vara trecuta cand am avut un eveniment in Bucuresti, pe Kiseleff, cu dress code-ul Colors si de atunci din garderoba mea rar au lipsit culorile verde, mov, roz, portocaliu.

Negrul este abordat de majoritatea persoanelor in sala de antrenamente. In principiu inteleg si de ce. Toate avem impresia ca ascunde micile defecte si ca parem mai slabe. Ei bine noi va propunem sa schimbati acest lucru. Uneori outfit-ul va binedispune si va spun asta din propria-mi experienta.
Pentru cea de-a doua tinuta Fashion Fit va propunem un echipament vesel. Puteti sa-l folositi si la antrenamentele de fitness dar si la jogging. Va mai spun un secret! Daca faceti kangoo jumps inaltimea ghetelor va ajuta sa va puneti in valoare si va propun sa indrazniti sa-l purtati.
Nu uitati ca mai presus de toate trebuie sa purtati tinuta cu atitudine! Cine spune ca la sala nu trebuie sa fim cool? Profitati de orice ocazie sa iesiti in evidenta!
Pictorialul l-am facut la reprezentanta Adidas din mall-ul Baneasa. Echipamentul este completat de un machiaj impecabil realizat de Alexandra Frigescu.
Tinuta propusa de ABChic este formata din bustiera, pantaloni scurti si adidasi Supernova-Adidas.

fashion-fit

*
fashion-fit-diana

*

diana-stirbu-fashion-sporty

 

Jumps &…Smiles & Fashion Fit!