„Buna seara s bine v-am gasit, doamnelor si domnilor. Eu sunt Diana Stirbu si voi fi gazda voastra in aceasta seara, la o noua editie  a prestigiosului eveniment organizat de revista VIP, Gala Premiilor VIP”. Asa mi-am inceput discursul in seara in care am prezentat evenimentul. A fostul una din cele mai interesante experiente la care am luat parte. Am intalnit oameni frumosi din lumea sportului si nu numai. Am inmanat premii unor oameni frumosi printre care s-au numarat: Andreea Berecleanu, Mihai Leu, Gabriel Cotabita, Alina Eremia, Szep Gyula, Tudor Turcu,  Mirela Pellegrini.
Tema evenimentului a fost schimbarea.  „A fi puternic” nu inseamna sa-ti ascunzi lacrimile si sa nu simti durerea. Dimpotriva. Sa intelegi ce anume ti-o provoaca si sa o accepti. Apoi, sa începi schimbarea… Schimbarea destinului este mai mult decat o simpla carte sau o poveste de succes.
Toate povestile oamenilor amintiti mai sus si nu numai, apar in numarul deja existent pe piata al revistei VIP. Tot in revista veti gasi si un voucher pe baza caruia puteti beneficia de o sedinta gratuita in clubul meu kangoo jumps. Sunteti invitatii mei :).
Am avut parte si de o surpriza minunata. Am primit premiu pentru taberele de slabit pe care le organizez constant. Premiul mi-a fost inmanat de prietena mea Alina Eremia.
Intr-o rochie superba semnata Azzara m-am simtit ca o printesa si vreau sa multumesc organizatorilor pentru sansa de a fi gazda evenimentului #revistavip #fashionfit

diana-stirbu-vip

 

dianastirbu

 

diana-stirbu

 

premiile-vip