Sesiunea foto pe care am avut-o pentru tinuta de azi mi-a amintit o filmare pe care am avut-o sezonul trecut la campania Sari pentru tine. Am facut baschet cu patru membrii ai echipei Steaua intr-un mod inedit, pe ghetele kangoo jumps. Gasiti in link detalii:
http://observator.tv/campanii/sari-pentru-tine-andreea-si-adriana-au-jucat-baschet-in-ghetele-de-kangoo-jumps-109124.html
Pentru fashion fit am renuntat la ghete si am optat pentru o pereche de adidasi care mi-au placut foarte mult, Diorite by Stella McCartney. Pentru ca stiam regulile am inceput sa joc basket in incinta magazinului Adidas din Promenada. Baschetbalistul  meu preferat este LeBron James care se pare ca este cel mai bun jucator al momentului. Nu intamplator il plac atat de mult! Cu siguranta daca aveau in magazin, la accesorii, si un cos de baschet incercam si un slam dunk. Tinuta de azi este una lejera si materialele echipamentului parca te ajuta sa ai energie la antrenamente. o recomand pentru toate tipurile de sport, in special pentru zilele insorite cand iesiti afara.
Tinuta mea este adidas by Stella McCartney:
-Top cu 2 fetze
-Pantaloni scurti bumbac
-Adidasi Diorite adizero

baschet-diana

*

baschet-in-mall

*

baschet

*

jucatori-baschet*

diana-stirbu

*

adidasi-stella

Foto: Mircea Netea
Stilist: ABChic
Make-up: Alexandra Frigescu
Locatie: Adidas- Promenada
Love baschet & Stella! #fashionfit #StellaMcCartney #adidas