Platforma online de wedding planning  SaveTheDate.ro invita domnisoarele care se pregatesc de cel mai important eveniment al vieții lor, nunta mult visata, la un workshop interactiv pe tema “Reteta unei nunti reusite”.  Evenimentul va avea loc sambata, 31 Mai, de la ora 10:30, la Athenee Palace Hilton (Str. Episcopiei, Nr. 1-3).
Reteta unei nunti reusite” propune o imagine simpla si clara asupra procesului anevoios de wedding planning, pentru ca participantele sa invete sa isi planifice nunta mult dorita, cat ar zice “Da”.
Workshop-ul va fi susținut de Karin Badea, Viitorele mirese vor afla diferite detalii de planificare cat si pretioasele “tips & tricks”. Va puteti inscribe la workshop pe http://www.savethedate.ro/workshop-nunta-savethedate.html.
Eu am fost invitata sa le vorbesc viitoarelor mirese despre cum trebuie sa-si pregateasca silueta inainte de nunta. O sa le povestesc despre programele de slabit personalizate si despre cat de important este sa arate perfect in rochia pe care si-o doresc. Ne vedem sambata!
Date de contact: marketing@savethedate.ro

workshop-save-the-date