Ma gandesc de o vreme cum sa descriu cursul la care particip in cadrul Academei de Film si Televiziune by Ruxandra Ion  la care m-am inscris la inceputul anului. O sa incep cu o melodie: se numeste „Sarutari Criminale” si este cantata de Maxim. Probabil ca nimeni in afara colegilor mei de curs nu va intelege legatura, insa ce vreau sa scot in evidenta este ca atunci cand vorbesc despre aceasta experienta in subconstient aud aceasta melodie.

Nu o sa fie o relatare de la curs pentru ca totul este top secret. Avem o legatura spirituala si un pact: ce invatam ramane al nostru! Sunt poate egoisa dar stiu ca o sa ma intelegeti cand o sa va gasiti mentorul. Cred ca si fara pact alegeam sa pastrez totul secret pentru ca acest curs a reprezentat pentru mine marele pas spre maturizare. Trairile mele, viziunile au capatat alta nunata.
In aprilie incepe o noua etapa a cursurilor. Puteti sa va inscrieti prin completarea  formularului online  pe www.academytv.ro sau puteti merge direct la sediul scolii de televiziune si film, situat in str. Caderea Bastiliei nr. 41.
Profesorii academiei sunt minunati si puteti opta pentru mai multe cursuri: prezentator , actorie, productie, regie si scenaristica, dans si stil & make-up.

dream, act, live!