Tabara de sport si activitati sanatoase pentru copii si parinti o organizez la Fundatica intre 6 si 12 iulie.
Din dragoste pentru copii, impreuna cu Ioana Ginghina ne-am gandit sa venim in ajutorul lor pentru a intelege de mici importanta sportului si alimentatiei sanatoase. Si cum jocul este cel mai important mod de a asimila informatie ne-am gandit sa-l aplicam ca si metoda in aceasta tabara.
Cu o experienta de peste zece ani in domeniu, Ioana Ginghina a demonstrat prin echipa Mini Art Show ca educatia prin teatru vine sa dezvolte intelectul si personalitatea copilului.
Rezumand in cateva fraze activitatea celor mici in tabara de sport si activitati sanatoase, programul este structurat astfel:

– pe parcursul celor sapte zile vor crea un mic spectacol. El va fi prezentat/jucat in ultima seara.
-vor participa la programe de creativitate prin joaca si la ateliere diferite.
-vor face exercitii de dictie, de improvizatie,de interpretare a unei situatii date, de dezinhibare, de relationare cu partenerul de joc.
– un antrenament sportiv  il vor face cu mine. Vom invata impreuna cele mai frumoase coregrafii.

-vor participa la seminarii de gatit. Vom pregati impreuna retete gustoase si sanatoase.
-vor face drumetii in grup; zona aleasa este una din cele mai frumoase din Romania asa ca vom profita din plin.

Copiii pot veni singuri in aceasta tabara, dar daca mamicile se hotarasc sa-i insoteasca sunt si ele binevenite, existand si un program de antrenamente strict pentru adulti.
Ce trebuie sa retineti este ca grupele copiilor si cele ale adultilor sunt separate, fiecare avand activitati diferite.

Programul grupei de  adulti este structurat dupa cum urmeaza:

-patru antrenamente pe zi ( running, functional training, aerobic, kangoo jumps)
– regim alimentar sanatos si cu putine calorii.
-seminare cu retete sanatoase ( nu gatiti voi, vi se prezinta retetele si se gateste sub directa voastra supraveghere).
Tabara sanatatii pentru copii si parinti este structurata pe sapte zile: de luni,6 iulie pana duminica,12 iulie. Toate alimentele folosite pentru prepararea meniului zilnic sunt proaspete. Meniul copiilor este unul diferit fata de cel al parintilor.

Localitatea Fundatica este situata la cea mai mare altitudine din Romania, iar aerul este foarte curat.  Traficul este  extrem de redus localitatea aflandu-se la jumatatea distantei dintre Rucar si Bran. Ne vom caza la Pensiunea Ursul Carcotas. Detalii despre locatie puteti gasi pe site: http://www.ursulcarcotas.ro/. Ca dotari, fiecare camera are baie proprie (baile sunt dotate cu sapun, gel de dus, prosoape si uscator de par). Transportul pana la locatie se face cu masina. Daca nu dispuneti de masina personala puteti opta pentru tren pana la Bran. Distanta pana la Fundatica este de 40 de kilometri. O masina va fi disponibila pentru a va aduce la locatie. Costul pentru transport o sa va fie comunicat ulterior, acesta fiind aproximativ 40 de lei.
Costuri: 1800 de lei/persoana in camera dubla. Pretul imclude mesele, cazarea, antrenamentele si programele speciale precum si echipamentul kangoo jumps.
Daca va inscrieti pana la data de 1 iunie beneficiati de o reducerede 200 lei/ persoana.

 Inscrierile se fac pe email la kangoo@dianastirbu.ro  cu datele de contact: nume si prenume, adresa si numar de telefon. Datele comunicate vor fi trecute pe factura fiscala care o vom emite.  Plata se poate face prin transfer bancar sau cash la sediul firmei din Bucuresti. Locurile sunt limitate. Inscrierile se fac pana la data de 25 iunie 2015.
In ziua in care ajungem si cea in care plecam, respectiv luni si duminica, avem in program un singur antrenament. In restul zilelor v-am pregatit o medie de patru antrenamente diferite pe zi. Asadar, pe baza acestor detalii, trebuie sa aveti echipamente pentru toata saptamana. Incercati sa va luati mai multe tricouri si sosete si nu uitati de bustiere. La antrenamentul kangoo jumps acestea sunt obligatorii. Aveti grija ca sosetele pentru antrenamentul kangoo sa fie din bumbac si mai lungi decat unele obinuite, sa acopere jumatate din gamba piciorului. Chiar daca e vara nu uitati ca stam la munte si ca seara s-ar putea sa fie temperatura mai scazuta. In bagaj puneti si o geaca si cel putin o pereche de pantaloni lungi. Nu uitati de bocanci si de un rucsac care sa poata fi carat usor pe munte. Prosoape o sa aveti de la hotel. Nu aveti nevoie de suplimente alimentare si nici de mancare in plus.
#tabarasanatatii

tabara-kangoo-jumps