Sunt gata pregatirile celei de-a doua etape a proiectului Tabere de slabit. Pentru editia lunii august am ales orasul Bran, mai exact complexul Wolf . Aici se va desfasura timp de o saptamana, intre 18 si 24 august campul de slabit. Resortul Wolf ste renumit pentru zona de spa si conditiile impecabile dar si pentru serviciile sportive pe care le ofera. Pentru tabara a fost inchiriat un hotelul Wolf 1 de trei stele. Este inchiriat exclusiv pentru grupul campului.
Pentru ca diversitatea reprezinta punctul forte al rezultatelor intr-un timp scurt v-am pregatit un program foarte interesant.
In afara saltelei personale pe care trebuie sa o aveti cu voi trebuie sa stiti ca avem si traseu pe bicicleta. Daca aveti una personala va recomand sa o luati cu voi. Bicicletele se pot si inchiria. Sunt puse la dispozitia noastra gratuit. Traseele de munte sunt dezvoltate de un ghid turistic care ne si insoteste.
Meniul va fi unul standard pentru tot grupul. Daca optati pentru alimentatie vegetariana trebuie sa-mi specificati in mail cand va inscrieti.
Structura campului este in linii mari urmatoare: alimentatie sanatoasa, traseu de munte, antrenamente kangoo jumps si functionale, jogging, trasee cu bicicletele, spa, agua gym, sauna, jacuzzi.
Mai mult, in complexul va pune la dispozitie gratuit si terenurile de tenis ( aveti nevoie insa de echipament), posibilitatea de a merge la echitatie, paintball, tir cu arcul, bowling, biliard, ping-pong, darts.
Revenind la alimentatie am hotarart ca doua zile sa apelez la detox. Sucurile vor fi preparate de Rawcoco si fac parte din reteta lor bio de sucuri Happy Body Bio.
Daca in iunie programul a avut rezultate ca minus cinci kilograme, de data aceasta vreau sa depasim recordul.
Tabara este structurata pe sapte zile, insa aveti posibilitatea sa va inscrieti si patru zile daca timpul nu va permite, de Joi (21 august) pana Duminica (24 august). Pentru ca la prima tabara din anul acesta de la Olanesti am demonstrat ca muntele reprezinta elixirul tineretii si ca antrenamentele in grup organizat dau cele mai bune rezultate, va invit de data aceasta, in august  la Bran.

Inscrierile se fac pe e-mail la kangoo@dianastirbu.ro. Tot pe e-mail veti primi si detaliile despre costuri, care difera in functie de perioada pe care o alegeti. Daca locuiti in apropierea statiunii aveti posibilitatea sa participati la tabara fara cazare. Pretul campului nu implica transportul. Aveti posibilitatea sa veniti cu masina de la Bucuresti sau cu trenul pana in Brasov si de acolo cu autobuzul care va lasa chiar in fata complexului.

Jumps & Smiles!

 

Tabara de slabit august 2014

 

PS: Despre cum a fost la prima si la cea de-a doua editie a taberei puteti vedea si la

http://observator.tv/social/proiectul-sari-pentru-tine-a-doua-saptamana-107400.html

http://frommonawithgloss.ro/detalii-din-tabara-de-kangoo-jumps/

http://www.click.ro/utile/sanatate/foto-rezultate-miraculoase-au-dat-jos-5-kg-la-tabara-de-slabit-dianei-stirbu

http://www.eva.ro/divertisment/vedete/diana-stirbu-aniversare-cu-vedete-si-un-maraton-al-distractiei-articol-61655.html

#kangoojumps #tabaradeslabit