In perioada 16 – 22 iunie 2014, voi organiza a doua editie a taberei de slabit – Bye Bye Belly Camp in statiunea Baile Olanesti.

Bye Bye Belly Camp este o combinatie intre antrenamente intense si regim alimentar care sa va aduca in cea mai buna forma inainte de concediul de vara. Scopul taberei este atat scaderea in greutate cat si adoptarea unui stil de viata sanatos. In plus, va ajuta sa va eliberati de stress, sa obtineti un ritm cardiac sanatos si sa va sporiti capacitatea de concentrare.

Ce vom face in tabara? Ne vom antrena intens cu ghetele kangoo jumps, vom face exercitii in aer liber, vom urca pe munte, vom face aqua gym in bazinele cu apa sulfuroasa specifice zonei si …bineinteles, vom invata sa mancam sanatos. Exercitiile fizice vor avea aceleasi particularitati cu cele specifice programului Bye Bye Belly din clubul meu kangoo jumps.

Meniul pentru cele sapte zile este unul ales sa completeze antrenamentele si sa va ajute sa slabiti kilograme bune.

Muntele, cele mai bune exercitii de slabit, alimentatia sanatoasa sunt cele trei particularitati ale acestei tabere de slabit, o experienta pe care, cred eu, nu ar trebui sa o ratati.

De ce am ales sa o organizez la munte ? Se spune ca muntele reprezinta elixirul tineretii. Muntele este un cadru ideal de miscare, aerul este intens ionizat, curat si benefic suferinzilor de afectiuni respiratorii.

Disciplina va fi esentiala in tabara, programul va fi inmanat in prima zi cand sunteti cazate moment in care vi se intocmeste o fisa cu masuratori. La finalul taberei vom repeta masuratorile astfel incat sa vedeti rezultatele realizate.

Tabara este structurata pe sapte zile,insa aveti posibilitatea sa va inscrieti si patru zile daca timpul nu va permite, de Joi (19 iunie) pana Duminica (22 iunie).

Locurile sunt limitate si inscrierile/rezervarile se fac pana pe data de 10 iunie. Va puteti inscrie trimitand pe e-mail la bbb@dianastirbu.ro datele voastre de contact (nume, varsta, localitate, telefon), perioada pentru care optati 4 sau 7 zile si daca doriti camera single. Pe e-mail veti primi si detaliile despre costuri, care difera in functie de perioada pe care o alegeti. Daca locuiti in apropierea statiunii (de ex. In Ramncicu Valcea) aveti posibilitatea sa participati la tabara fara cazare.

Jumps & Smiles!

 

PS: Despre cum a fost la prima editie a taberei puteti vedea si la

http://observator.tv/social/proiectul-sari-pentru-tine-a-doua-saptamana-107400.html

http://frommonawithgloss.ro/detalii-din-tabara-de-kangoo-jumps/

 

Tabara de slabit