Suit up!

În spatele fiecărui bărbat există o femeie puternică, știm deja lucrul acesta. Dar ce o face pe o femeie cu adevărat puternică? Vă spunem noi: o combinație de reputație, profesionalism, șarm, voință, frumusețe și grijă asupra propriei persoane.
O femeie puternică știe ce vrea. Iar când o femeie vrea să vină la Kangoo Jumps, nimic în lume n-o va opri. Deci, dragelor, suit up! Papioanele și cămășile la vedere!
La fel este și cu timpul liber. Faptul că veniți la Kangoo este cel mai clar exemplu. Dacă știți cu adevărat ce vă doriți de la timpul vostru liber, veți găsi calea de a realiza acel lucru. Și acum, spuneți-ne: Ce ar fi dacă, pe lângă ora voastră de sport intens, ați putea, pentru câteva momente în fiecare zi, să vă simțiți pur și simplu extraordinar? Să aveți câteva momente în care să știți că tot ceea ce trebuie să faceți este să vă simțiți bine, speciale, îngrijite și respectate? Se mai gândește cineva la o ședință la salon?

E momentul vostru!

O femeie puternică are nevoie de momentele ei, dar este presată de timp. Ceea ce vă propunem noi este cu atât mai surprinzător: nici măcar nu e nevoie să vă duceți la salon, nici măcar nu este nevoie să ieșiți din casă pentru asta. Atât trebuie să faceți: doar închideți ușile dușului și încercați șamponul Syoss potrivit pentru părul vostru. În timp ce îl folosiți, deschideți-vă imaginația și savurați îngrijirea profesională, ca la coafor. O femeie puternică merită momentele ei speciale. Vă invităm să vă bucurați de ele.
După ce încercați șamponul Syoss, spuneți-ne cum v-ați simțițit pe facebook.com/syoss.romania , unde vă vom mai transmite și alte secrete care ajută femeile puternice să se simtă excepțional.
Femeile puternice știu ce își doresc.

PS: Pentru Jumping in Men’s Clothes, înainte să veniți la Kangoo folosiți puțin spray fixativ, ca să vă păstrați coafura intactă. Iar dacă vreți ca apariția voastră să fie cu adevărat ȘOC, încercați și vopseaua de la Syoss. Pentru rezultate profesionale!