Sunt de o saptamana la parinti, asta dupa o perioada de aproape 5 luni de cand nu am mai ajuns acasa.
Asteptam atat eu cat si sora mea de mult aceasta vacanta.  Decembrie este singura luna in care noi avem concediu, asta pentru ca vara nu avem decat o singura zi pe saptamana libera, week-end-ul fiind rezervat de obicei evenimentelor.  Bagajele erau pregatite cu ceva timp inainte de ziua in care stiam ca o sa plecam din Bucuresti si ora la care am iesit din oras a fost 8.00 dimineata.
Pentru mine luna decembrie e impartita in doua momente total distincte. Primele doua saptamani sunt pline cu antrenamente intense, asta pentru ca toate vrem sa aratam perfect in rochia de revelion, si urmatoarele cand tanjesc sa-mi petrec toata vacanta dormind.
Perioada sarbatorilor inseamna pentru mine momente petrecute cu oameni dragi, cadouri minunate, colindatori si familie.

dianastirbu-kangoo

Am avut ocazia sa fiu colindata. Doua fetite, dragi mie, Sonia si Diana, mi-au facut o surpiza minunata si au venit pregatite cu un adevarat repertoriu de colinde. Ele au dat startul sarbatorilor de iarna in ceea ce ma priveste.

colindatori

Nu v-am povestit inca, dar, de ceva timp am organizat o seara de gatit. Membrele grupului sunt numai persoane care nu stiu sa gateasca, scopul fiind acela de a ne perfectiona in arta culinara. „Perfectiona” cred ca este un cuvant prea mare in acest caz, insa strategia a mers. Prin rotatie fiecare persoana care apartine grupului gateste singura. O sa va povestesc in curand mai multe detalii. In prima saptamana dupa ce revin in Bucuresti este randul meuCert este ca de la o saptamana la alta se dezvolta grupul si eu cred ca o sa ajungem sa ne intelegem mai bine cu bucataria dupa o astfel de experienta. In scopul dezvoltarii acestui skill i-am cerut mamei sfaturi si a fost imediat dispusa sa ma ajute.

diplomat

Printre cadourile pe care le-am primit, unul cu adevarat special a fost o ie primita de la bunica mea, veche de peste 100 de ani. Este superba si astept cu nerabdare sa o port. Este un model autentic din zona Olteniei, locul in care m-am nascut.

ie-olt

Jumps &..Smiles & Holidays time!