Sezloange, baldachine, beach bar – asa ne-au intampinat organizatorii evenimentului care a avut loc in Sun Plaza joi seara care anunta deschiderea sezonului estival dar nu oriunde ci la inaltime, pe mall. Sun Senzation este un club de vara  care arata foarte bine si cu siguranta organizatorii va pregatesc petreceri fabuloase toata vara. Pentru ca a fost primul eveniment in aer liber la care particip anul acesta am hotarat sa port o tinuta care duce cu gandul la vara.

„O singura aparitie a atras toate privirile! O cheama Diana Stirbu si este o cunoscuta antrenoare de kangoo jumps. Si, mai nou, domnisoara care are curajul sa-si arate formele chiar si pe vreme schimbatoare. Dar, cand ai cu ce te lauda, toate privirile sunt asupra ta”- asa a sunat reportajul din cadrul stirilor Kanal D – http://www.kanald.ro/vedetele-s-au-pregatit-pentru-plaja-cand-afara-erau-doar-10-grade_40042.html

dianastirbu

A fost asa pentru ca am si o echipa minunata langa mine pe care ma bazez la fiecare eveniment – stilist ABChic si make-up artist –Simona Vasile.

sun-senzation-plaja

Sa inceapa vara!