Samabata 29 august 2015, ora 9.00 dam startul evenimentului Stay Fit and Jump, primul cros organizat pe ghetele kangoo jumps din Romania. 
Organizat in colaborare cu Primaria Sector 5 si echipa Stay Fit Gym proiectul este unic. Transformam Parcul Izvor intr-o sala de fitness in aer liber. V-am pregatit mai multe tipuri de antrenamente prezentate de cei mai buni instructori.
Partea cea mai interesata a evenimentul este CROSUL KANGOO JUMPS, program ce deschide evenimentul Stay Fit and Jump. Dupa cros urmeaza antrenamente incendiare precum: Dance Aerobic, Tae Bo, Functional Training, Kangoo Jumps

Participarea la eveniment este gratuita. Proba care necesita inscrieri este Crosul. Programarea se face pe mail la programari@dianastirbu.ro. In acest fel va rezervati ghetele kangoo jumps. Daca nu aveti rezervate ghetele trebuie sa stiti ca exista putine sanse sa gasiti perechi disponibile in dimineata evenimentului.
Crosul are o distanta de 3 km. Dupa ce faceti rezervarea pe mail, primiti o confirmare si kitul il puteti ridica de la standul de inscriere din dimineata evenimentului. Cei care participa la cros sunt rugati sa se prezinte in Parcul izvor incepand cu ora 8.00 dimineata. Locurile sunt limitate. Participarea la cros este posibila numai pe  baza unei carti de identitate. Crosul este o competitie. Locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate.
Pe pagina de facebook a evenimentului ( https://www.facebook.com/events/1030105270333590/) va tinem la curent cu noutatile si va prezentam echipa. In ziua evenimentului clasele de grup din cele trei loctii Stay Fit se anuleaza.

Programul evenimentului il anuntam in curand.

Mijloace de transport in comun: metrou Izvor.
Echipament necesar: adidasi, echipamente sport, o pereche de soseste in plus pentru cei care opteaza pentru clasele kangoo jumps. Puteti particpa la toate antrenamentele in limita locurilor disponibile. Pentru clasele de grup kangoo jumps nu se fac inscrieri. Se pot inscrie si persoanele care au ghete kangoo jumps personale. Rezervarea locului pentru cros este valabila si in acest caz.

#stayfitandjump #croskangoojumps

cros-pe-ghetele-kangoo-jumps