Hristos a inviat! Va doresc lumina in suflet si tot binele din lume!

Iepurasul a sosit la mine cu o locatie perfecta pentru tipul de antrenamente pe care il promovez. Clubul este unul exclusivist si va promit evenimente minunate, premii speciale si o atmosfera calduroasa. Studioul are 115 de metri patrati, fiind una din cele mai mari sali in care am predat pana acum; pentru ca imi desfasor activitatea  langa cursantele mele in sala stiu perfect de ce au nevoie, asa ca am creat mediul ideal pentru a face sport.
Am avut foarte mult de lucru in aceasta perioada, singura mea zi libera fiind doar Duminica. Azi mi-am pastrat cateva ore doar pentru a programa ce am de facut in perioada imediat urmatoare.

Am hotarat sa deschid sesiunea inscrierilor la clase de saptamana aceasta dat fiind numarul foarte mare de programari. Asadar, nu mai prelungim niciun moment si va astept:
-joi la ora 18.30 kangoo jumps cu Luisa Stirbu
– vineri ora 18.00 kangoo jumps- clasa sustinuta de mine.

De saptamana viitoare tot programul prezentat pe pagina clubului- Kangoo Club by Diana Stirbu intra in vigoare, cu exceptia faptului ca marti o am pe invitata pe Kinga Sebestyen care va sustine un masterclass la ora 19.00.  O sa o vedeti destul de des in clubul meu asa ca urmariti-mi blogul indeaproape.

Inca un lucru foarte important pe care vreau sa vi-l impartasesc este faptul ca toate persoanele care opteaza pentru un abonament de 8 sau de 12 sedinte in luna mai primeste doua sedinte gratuite pana pe data de 31 mai.

Preturile sunt general valabile pentru toate tipurile de clase din cadrul clubului.
Pentru ca suntem inconjurati de tehnologie si toata lumea are acces atat de usor la mail as prefera ca programarile sa se faca pe adresa kangoo@dianastirbu.ro. Este nevoie de programare atat pentru clasele kangoo jumps cat si pentru cele care nu includ ghetele.
Pentru orice fel de intrebare va stau la dispozitie pe numarul 0735.094.374, pana in ora 18.00.
Referitor la deschiderea oficiala, va pregatesc un eveniment incendiar. Am sa-l anunt vinerea viitoare.

Adresa clubului este b-dul Ficusului, nr 44 A, cladirea Inav, demisol, vis a vis de Hotel Phoenicia.

Jumps & Smiles!