,,Stop trafic, start joc” – e sloganul proiectului Via Sport  si modul in care imi anunt oficial prezenta cu ghetele kangoo jumps pe Kiseleff timp de opt week-end-uri pentru a treia oara consecutiv.

Oprim traficul in Bucuresti in fiecare vineri seara timp de trei zile, pana la sfarsitul lunii august si va invitam sa faceti sport pe strada alaturi de „adidas body care”, sponsorul oficial al programului kangoo jumps din aceasta vara. Evenimentul Via Sport este deschis ziua si noaptea, de la intersectia B-dului Kiseleff cu Str. Ion Mincu pana la Piata Victoriei. Proiectul este  unul special si credeti-ma, in fiecare an sunt intrebata incepand cu luna martie daca se repeta.

Clasa de kangoo va avea loc sambata la ora 20.00 timp de opt saptamani. Atat de antrenanta este incat tot timpul toate ghetele kangoo sunt ocupate. Si facem sport, si…ofer toata energia mea pasionatilor de miscare in aer liber. Intotdeauna a fost o placere pentru mine sa predau outdoor, interactiunea cu iubitorii sportului pe care il predau fiind una cu totul speciala. Evenimentele kangoo de pe strada vor fi tematice.

Referitor la temele evenimentelor, va prezint patru dintre ele valabile in luna iulie:

Week-end-ul 1 – Jump & Smile Kangoo Party
dress code: tricouri in culori deschise, pozitive (galben, porticaliu, verde crud) personalizate cu smile faces, plus accesoriul cel mai important, zambetul.
Wk-endul 2 – Navy Kangoo Party
dress code: marinar, dungi alb- navy, accesoriu rosu
Wk-endul 3 – Summer Kangoo Party
dress code: de vara, lejer, accesorii de vara. 
Wk-endul 4 
 Flower Kangoo Party
dress code in care sa fie inserat cate un accesoriu floral (brosa, flori in par etc)

Aveti pregatite multe surprize si premii  ,,adidas body care”pe care le voi prezenta de fiecare data pe pagina mea oficiala de facebook. Participarea la clasele kangoo jumps de pe bulevardul Kiseleff implica echipament adecvat si sunt gratuite. Nu uitati de sosetele de bumbac pe care trebuie sa le aveti in plus pentru a putea folosi ghetele. Nu aveti nevoie de rezervare pentru a participa la clasele kangoo pr tot parcursul evenimentului.
Prioritate vor avea persoanele care tin cont de dress code-ul specific fiecarui week-end.

Jumps &…Smile & adidas