De cateva saptamani tot incerc sa-mi fac timp sa va scriu despre acest aspect. Am avut atat de multe proiecte incat simt uneori ca nu fac fata, insa cand ajung la clase si va vad si simt atat de motivate de prezenta si antrenamentul meu stiu ca pot face orice imi propun.
Am creat in jurul meu un grup atat de mare de persoane care si-au schimbat stilul de viata si au devenit „dependente” de sport si sunt atat de mandra de acest lucru. Primesc mail-uri impresionante cu povesti frumoase despre legatura voastra cu clasele kangoo jumps incat vreau sa va ofer posibilitatea de a veni la cat mai multe clase in locatii din ce in ce mai bune.

 


Ieri am avut clasa in Voluntari la clubul Omnix si una din doamnele care a participat la clasa imi spune: „Diana, vreau sa le povestesc si eu fetelor care iti urmaresc blogul cum am ajuns sa slabesc cu kangoo jumps dupa ce s-a nascut primul meu copil. Am simtit pe pielea mea cat de mult m-a ajutat acest sport si vreau sa le impartasesc faptul ca nu mai pot sta fara antrenamentele kangoo jumps”.
Cum sa nu te motiveze o astfel de afirmatie…
Sunt, impreuna cu sora mea, alaturi de doua persoane care deja au devenit prietenele noastre, Caro si Cristina in programul Fat Burning. Pentru ca a fost o perioada destul de lunga si care nu s-a terminat inca,  in care a trebuit sa le supraveghem indeaproape am inteles un lucru foarte important – aveti nevoie de motivatie.
Cand am inceput sa predau kangoo jumps in Bucuresti m-am lovit de atatea impedimente. Cluburile de fitness nu a vrut sa renunte la clasele de aerobic in favoarea unui tip nou de antrenamente pe niste ghete ciudate. Eram un copil atat de dezorientat si cu nimeni alaturi de mine care sa ma sustina dar care a stiut tot timpul ce vrea. Atat de motivata am fost sa fac cunoscut tipul acesta de antrenament incat alaturi de echipa Kangoo Club Romania si colegii mei din toata tara am reusit.  Concluzia…daca vrei cu adevarat poti…totul depinde numai de voi.
As vrea sa am timpul necesar sa stau cu toata lumea de vorba despre procesul de slabit. Am ajuns in stadiul in care am nevoie de cat mai mult timp, timp pe care sa pot sa vi-l dedic. Cred si sustin in continuare ca tot ceea ce fac este rezultatul interactiunilor cu oamenii din jurul meu, si credeti-ma nu cunosteam pe nimeni cand am venit in Bucuresti in 2006.
Ce incerc sa transmit e ca as vrea sa pot convinge pe toata lumea sa faca miscare si sa am o importanta atat de mare in viata lor incat sa-si dea seama ca motivarea face totul. Si da, eu sunt stimulata de voi, de numarul extraordinar de cliente pe care il am, de numarul de proiecte la care sunt invitata.
Revenind la ceea ce va spuneam mai devreme atat Caro cat si Cristina au slabit foarte mult. O sa fie doua articole scrise de ele in viitor pe care le voi posta pe blog pentru ca e foarte important sa stiti exact prin ce perioada tensionata au trecut si cum au facut fata programului. In linii mari Cristina a slabit 15 kilograme. Pe de alta parte Caro a slabit 13 kilograme, pierzand peste 20 de cm. Masuratorile exacte o sa vi le prezint dupa data de 23 martie, cand vor fi prezentate toate rezultatele.
Tot procesul a fost destul de greu. Pentru ele antrenamentele au devenit al doilea job. Stiau ce au de facut in fiecare zi si au fost si multe perioade de stagnare insa nu au renuntat si sunt convinsa ca in continuare, si dupa terminarea programului or sa ramana dependente de sport.
Astept oricand impresii, pareri si povestile voastre. Gasiti-va o motivatie si sigur o sa reusiti absolut orice va propuneti!

 

Jumps & …Smiles!