Dupa cum v-am anuntat saptamanile trecute atat eu cat si sora mea ne-am clasat pe locurile doi si patru la nivel national in prima parte a programului Fat Burning by Kinga.
Cele doua fete cu care am concurat vor veni in continuare la clase pana cand vor atinge greutatea dorita. Pentru ca acest program nu este unul de infometare ci unul in care incercam sa implementam ideea de a face sport in mod constant va asigur ca ele isi vor atinge telul. E vorba doar de durata. In cateva zile am sa va pun pe blog si fotografii elocvente.  In prima etapa s-au inscris foarte multe persoane si din pacate am putut sa inscriem doar cate una. Pentru ca sunteti interesate m-am hotarat sa fac din una din locatiile mele locul unde sa derulam Fat Burning pe parcursul a trei luni. Avantajul este ca acum formez grupa si pot lucra cu mai multe persoane deodata. Asadar locatia Fat Burning in Bucuresti va fi pe Strada Oltetului nr 30, in studioul Body Shape by Mihaela Murgu.
Oficial am sa aleg o singura persoana cu care am sa lucrez exclusiv in aceasta locatie si sunteti invitatele mele sa porniti la drum alaturi de ea. Inscrierile se fac pana pe data de 10 aprilie pe mail la kangoo@dianastirbu.ro. Restul detaliilor le primiti pe parcurs. Pentru ca echipa mea e din ce in ce mai buna si cunosc oameni deosebiti in fiecare zi m-am gandit in afara de doua clase de fat burning pe saptamana( martea si joia ora 20.30) in cadrul studioului Body Shape cea de-a treia clasa care se va desfasura sambata la ora 16.00 sa fie una speciala- va dura doua ore si o sa va bucurati de programul meu pe ghete, de tonifiere alaturi de Mihaela Murgu si de sfaturi de nutritie din partea lui Stefan Damian. Mai mult de atat toate persoanele inscrise pentru programul in aceasta locatie beneficiaza de un discount de 10% la nutritionistul Stefan Damian. Detalii gasiti pe site-ul superfit.ro
Luisa va alege si ea o persoana de care se va ocupa timp de 3 luni in Scoala nr.31 (Lacul Tei). La ea va puteti inscrie pe mail- stirbu_luisa@yahoo.com
Cele doua participante, atat a mea cat si a Luisei beneficiaza de un discount de 25% la nutritionist.
Revenind la locatia fat burning din Bucuresti, toate persoananele de aici care pornesc cu noi impotriva kilogramelor vor fi masurate la inceputul programului si la sfarsitul lui, vor primi toata atentia si sustinerea mea.
Referitor la costuri acest program implica achizitionarea unui abonament de 8 sedinte de kangoo pe luna care costa 180 de lei si participarea la sedinta speciala de week-end care costa 30 de lei. Cel mai important aspect este faptul ca nu aveti voie sa lipsiti de la clase. Daca din diferite motive nu puteti ajunge puteti recupera oricand clasele in Scoala nr. 12 Herastrau unde clasele kangoo au urmatorul program: luni, miercuri, vineri ora 20.30, joi ora 17.00 si sambata ora 12.30.
Declar deschisa sesiunea inscrierilor pentru cea de-a doua editie a programului Fat Burning. Sa slabim cu kangoo jumps!

Jumps & Smiles!