In seara aceasta a fost difuzat primul episod oficial al campaniei Sari pentru tine, sezonul cu numarul doi, anuntat in cadrul Observatorului de aproape o luna.

Concurentii nostrii,adica  Gabriela, Beti, Alina şi Marian, au facut primul antrenament impreuna si va invit sa-i cunoasteti:

http://observator.tv/campanii/sari-pentru-tine-120533.html

Avem si sprijinul Adrianei si Andreei, primele concurente ale campaniei, ele fiind mereu prezente in clubul kangoo jumps la antrenamente alaturi de noii memebrii ai echipei.  Marian are 112 kilograme, Beti 89 , Gabriela are 93 şi Alina are 79 de kilograme si la primul antrenament au facut cunostiinta cu ghetele kangoo jumps. Pentru ca suntem la inceput avem mult de lucru si  nevoie de incurajari! Daca doriti sa va antrenati alaturi de ei scrieti-ne si puteti sa-i cunoasteti pe cei patru concurenti. Adresa de mail a camapaniei este saripentrutine@dianastirbu.ro.

Pana la urmatoarea editie cand revin cu noutati va doresc o saptamana frumoasa! Nu uitati ca miercuri seara gatim! Si saptamana aceasta o sa va prezint o noua reteta sanatoasa pregatita cu prietenele mele.

Jumps & Smiles & Sari pentru Tine!