Am aflat ca in perioada 30 septembrie – 1 octombrie are loc cel mai amplu festival de știinta & science fiction: Sci+Fi FEST 2016.
Mie imi place foarte tare ideea si o sa particip la eveniment si m-am gandit sa dau mai departe vestea.
Evenimentul este organizat de Revista Stiinta si Tehnica cu sprijinul Centrului Cultural Casa Artelor și al ARCUB si se desfasoara la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti (Bulevardul Unirii nr. 22).

Sub egida „stiinta si imaginatie”, Festivalul Sci+Fi FEST isi propune sa aduca in fata publicului larg oameni de știinta, cercetatori, inventatori, profesori universitari, alaturi de scriitori science fiction, critici si promotori ai SF-ului romanesc.

De asemenea, festivalul va cuprinde numeroase atractii pentru publicul larg: lansari de carte stiintifica și SF, paneluri, mini-conferinte, workshop-uri, expoziții de arta SF și fantasy, concursuri de cosplay, expozitii de roboti si drone, tehnologii eco si masini cu propulsie alternativa, maraton de filme SF, concerte de muzica clasica si electronica, si multe altele.

Program Sci+Fi FEST 2016

Festivalul isi deschide portile pentru marele public vineri, 30 septembrie, la ora 17:00, cu„Noaptea Cercetătorilor.

Sambata, 1 octombrie, programul festivalului incepe la ora 11:00. In această zi, pe langa expozitii si demonstratii, are loc un maraton de mini-conferințe de popularizare a științelor.

In exterior, in parcarea bibliotecii, este prevazut un vast spatiu expozitional, unde vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Mai multe detalii gasiti aici: http://stiintasitehnica.com/scififest/

Ne vedem acolo!