Desi sunt foarte obosita dupa o saptamana plina de antrenamente si o nunta, nu pot sa adorm pana nu va povestesc despre “Slanic FAAS run”.
Pline de entuziasm am plecat in jur de ora 12.00 spre Slanic desi a plouat torential pe tot parcursul drumului. Binenteles ca am ajuns ultima pentru ca am gresit drumul, dar odata ce perechile de ghete au fost complete am coborat cu cel mai ciudat lift la 200 de metrii sub pamant. Nu sunt claustrofoba, dar am fost ingrozita. Parea ca in orice secunda se poate rupe cu toate ca am inteles ca a fost „reabilitat” de curand. Odata ajunse pe sol teama a trecut, salina era imensa si azi a fost plina de sportivi si lasere de lumini  intr-un ambient de clubbing.

Am incercat, inainte de prezentarea propriu zisa, sa facem jogging insa aluneca destul de mult pe jos si fiind denivelata toata suprafata salinei nu am reusit. Temperatura a fost destul de scazuta si aerul fosrte puternic, insa clasa kangoo a fost excelenta. Si fetele mi-au spus ca parca au avut mai multa rezistenta.
Muzica a fost suficient de tare ca sa fiu eu multumita, platoul nu a fost unul alunecos iar sincronul perfect!
Vreau sa le multumesc frumos fetelor pentru prezenta si ca s-au bucurat cu mine pe ghete in „buricul pamantului”.

 

Jumps  &…Smile!