Dupa cum va povesteam si in articolele anterioare, in aceasta vara v-am pregatit o multitudine de surprize!
Duminica 20 mai ora 11.00 va invit la Salina Unirea – Slanic Prahova (100 km distanta fata de Bucuresti) alaturi de organizatorii ProSport.
Evenimentul ProSport “Slanic FAAS run” este primul concurs de alergare pentru amatori desfasurat vreodata in Romania intr-o mina de sare, la 200m sub pamant.
Este pentru prima oara cand, la un concurs de amatori, se organizeaza probe de viteza sau de stafeta pe distanta scurta!
Daca doriti mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului.
Eu abia astept sa ajung acolo si sa ma bucur si de concurs. M-am hotarat sa ma inscriu si la proba FRIENDLY LONG RUN la care o sa particip cu ghetele kangoo. Efortul fizic in salina este benefic pentru afectiunile respiratorii, aerosolii de sare curata plamanii de poluarea din oras, imbunatatesc calitatea actului respirator si amelioreaza afectiuni de natura alergena.
Din Bucuresti vom pleca mai multe masini asa ca daca sunteti iubitoare de miscare si totodata de kangoo jumps va putem lua cu noi sau puteti merge cu microbuzele puse la dispozitie de organizatori.
Clasa de kangoo va avea loc spre sfarsitul evenimentului. Temperatura salinei este de 12 grade ( va recomand si bluza cu maneca lunga).

Jumps &…Smile!