Decembrie este considerata cea mai romantica perioada a anului .  Este momentul in care impartim cadouri si urari sau facem liste cu dorinte pe care vrem sa le implinim toate din dragoste pentru cei apropiati.
Sub indemnul –“No one should be alone on Christmas!” a fost creat si evenimentul – Romantic Moments, ultimul din seria petrecerilor tematice ale acestui an si cred eu, cel mai important.

event FA KangooJump

Locatia este, asa cum v-am obisnuit, in studioul kangoo jumps din Baneasa, pe data de 14 decembrie 2013, la ora 17.00. Evenimentul se va intinde pe durata a doua ore si coincide cu ultima editie a campaniei “Sari pentru tine” din cadrul Observatorului Special. Asadar o sa predau alaturi de echipa mea de instructori: Luisa, Vlad, Alina, Andreea, Iulia.  Pentru ca tot acest proiect a fost unul cu totul special ne bucuram si de prezenta tuturor celor care le-au sustinut pe Adriana si Andreea in lupta cu kilogramele.
Pentru a participa la eveniment trebuie sa va rezervati un loc pe mail la kangoo@dianastirbu.ro si sa tineti cont de dress code, care este black & red colors.


Taxa de participare este de 30 de lei. FaRomania va ofera posibilitatea de a castiga invitatii duble la  cel mai romantic eveniment pe ghete, iar voi va alegeti insotitorul/insotitoarea.  Astfel, pe pagina de Facebook Fa Romania se va lansa o aplicate unde sunteti invitate sa urcati fotografii cu un moment romantic alaturi de partenerul vostru.
Vor fi desemnate 10 castigatoare: 5 sunt alese de mine si 5 de FaRomania prin tragere la sorti.
Ce diferentiaza in mod special acest eveniment de restul sunt cadourile.
Persoana care reuseste sa stranga cele mai multe voturi in aplicatie o sa castige produse Fa pentru un an intreg impreuna cu jumatatea ei.
Sper ca v-am starnit interesul, insa premiile nu se opresc aici! In momentul in careveti veni la eveniment, veti intra automat intr-o tombola. Una din castigatoare va deveni posesoarea unei perechi de ghete kangoo jumps (editie black orange/ sau blue/yellow). Tot la tombola puteti castiga si un abonament de o luna ( 12 sedinte) in cadrul noului program de slabit din club Bye Bye Belly care incepe din luna ianuarie.

Pentru ca vom sarbatori Craciunul in club, o sa avem si un brad, unul de-a dreptul …romantic  pe care o sa-l impodobim impreuna!  Asa ca nu uitati sasa aduceti cu voi si un accesoriu rosu.

Jump& Smile & Be Romantic!