cernica

Dragilor, am pentru voi doua invitatii gratuite la primul eveniment din acest an al platformei Riders Club, dedicat ciclistilor. Daca practicati kangoo jumps si sunteti prezenti la evenimentele mele, probabil ii cunoasteti deja. Daca nu, aveti detalii mai jos.  Anul trecut am organizat un eveniment kangoo jumps in cadrul competitiei din Baneasa. A fost prima iesire kangoo jumps din 2013.

Azi va povestesc despre lansarea celui mai mare calendar de evenimente cu acoperire nationala, dedicate ciclistilor.  Calendarul include o serie de 15 evenimente, toate unite de acelasi sistem de clasamente. Astfel, in acest an, Riders Club are programate evenimente de ciclism pentru amatori in Bucuresti, Cernica (jud. Ilfov), Constanta, Caldarusani (jud. Ilfov), Bicaz (jud. Neamt), Comana (jud. Giurgiu), Medias (jud. Sibiu), Campulung-Muscel (jud. Arges), Predeal (jud. Brasov), Gura Humorului (jud. Suceava), Paulesti (jud. Prahova), Bacau si Targu Mures (Jud. Mures).

„La nici 2 ani de cand MPG a lansat Riders Club, am reusit sa coagulam o comunitate de peste 4.000 de membri, oameni cu adevarat pasionati de ciclism si de iesirea in natura, oameni care isi doresc sa faca miscare si sa poata concura intr-un sistem bine pus la punct.”, a declarat Catalin Mocuta –  Presedinte MPG.

Primul eveniment din aceasta serie este ZIUA B – cel mai important maraton de ciclism Riders Club al anului. ZIUA B se va desfasura pe 12 aprilie 2014 si va avea startul din centrul expozitional Exporom, la doar 4 km de statia de metrou Pantelimon. Ca element de noutate, cu ocazia acestui prim eveniment, dupa start, traseul va continua cu o portiune de 3 km ce va presupune defilarea participantilor in pluton compact, pe DN3 (Calea Dobrogei).

„Pentru ZIUA B, primul eveniment de anvergura Riders Club al anului, am pregatit 3 trasee diferite, adaptate pentru fiecare nivel de abilitate: o tura de 61 de km, un traseu de 32 km si un traseu mai scurt, de doar 23 km. Ii invitam pe toti amatorii de ciclism la ZIUA B, ziua celor ce se bucura de o plimbare cu bicicleta in natura! Padurea Cernica, cu peisajele ei de vis, este un spatiu ideal. Astfel ca, pe scurt, ZIUA B inseamna 3 trasee, 4 paduri si 5 lacuri.” explica Ovidiu Cocieru – Director de Evenimente MPG.

Cei interesati sa participe se pot inscrie  pe site-ul www.RidersClub.ro.

Anul competitional va continua, rand pe rand, cu: Doltcini XCO – Constanta (3 mai), „La Broaste”  – Caldarusani (24 mai), Marathon MTB Bicaz – (31 mai), „Dumbrava cu Margaritar” – Comana (14 iunie), PRO AS – Medias Tour (28 iunie), Trofeul Muscelului – Campulung (19 iunie), MTB Predeal Trophy (9 august), Bucovina MTB Maraton – Gura Humorului (23 august), „Livada cu Ciresi” – Paulesti (31 august), MTB Extra Zone – Bacau (13 septembrie), Maratonul Nirajului – Targu Mures (20 septembrie), „4 pedale” – Bucuresti (21 septembrie), „Haiduci si Domnite” – Moara Vlasiei (12 octombrie) si „Legendele Toamnei” – Cernica (26 octombrie).

Despre Riders Club

Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimentele Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon. La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarui eveniment din calendar si clasamentele generate pe niveluri de abilitate sunt principalele functionalitati care vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului. Calendarul Riders Club 2014 este disponibil pe site.

Despre MPG

MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, avand sub coordonare peste 600 de evenimente pe an, acoperind intreg parcursul anului. MPG coordoneaza sisteme nationale pe 3 sporturi – tenis, ciclism si alergare.

Cum castigati o invitatie gratuita:

Daca v-am starnit interesul si doriti sa participati gratuit la evenimenul din data de 12 aprilie  tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la articol in care sa-mi povestiti prima voastra experienta kangoo jumps. Avem doua invitatii si castigatorii vor fi anuntati pe data de 2 aprilie. Nu uitati ca trebuie sa completati campul cu mail-ul vostru atunci cand scrieti comentariul.

Jumps & Smiles & Riders Club!

 

.
.