Site-ul www.dianastirbu.ro a implinit opt ani!
In aceasta perioada a devenit jurnalul online al activitatilor mele. Povesti minunate despre rezultatele programelor de slabit, experiente din tabere de slabit, evenimente pe care le-am organizat, retete sanatoase, sfaturi legate de o alimentatie corecta, le gasiti pe toate online.
De un an este lansat si magazinul www.dianastirbu.ro/shop
A sosit momentul sa va anunt ca azi, 4 iulie, relansez www.dianastirbu.ro. Are o structura compacta, categorii noi si o tema moderna, pe care o ador!
Cele patru categorii principale sunt:
Tabere de slabit 
Miercurea gatim – retete sanatoase, invitati speciali, retete video, valori nutritive ale alimentelor.
Programe de slabit personalizate – sunt realizate impreuna cu trei medici. Impreuna garantam rezultatele clientilor nostri.
Antrenamente pentru femei insarcinate -este o categoire noua, la care tin foarte mult.
Antrenamentele kangoo jumps de grup

Va anunt ca de acum va puteti abona la newsletter. Pregatesc un concurs inedit si detaliile vor ajunge mai repede la voi daca primiti informatiile pe e-mail.

Odata cu relansarea site-ului va anunt ca am pregatit si o promotie.  Abonamentul de 12 sedinte de grup ( sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau, str. Borsa, nr. 27), kangoo jumps, e redus toata saptamana ( 4 – 8 iulie) de la 200 de lei, la 180 de lei iar abonamentele personalizate se reduc cu 10%. Discount-ul se ofera automat, in momentul in care optati pentru abonament in locatia amintita mai sus.
Tot azi, 4 iulie, la ora 20.30, voi preda alaturi de Iulia la Scoala nr. 12 Herastrau ( Aviatiei). Va asteptam la un antrenament special! Nu este nevoie sa va inscrieti. Avem suficiente ghete kangoo jump!

#dianastirburo

semnatura-dianastirbu

dianastirbu-roma