Primul eveniment cu dans si kangoo jumps l-am numit „Dance and Jump” si face parte dintr-un proiect frumos in care noi credem foarte mult. Cand spun noi ma refer la Marian, instructorul care se ocupa de zona de dance si la mine cu partea kangoo jumps.
Asadar, in aceasta formula va invitam miercuri 18 noiembrie, la ora 20.30 in sala de sport a Scolii nr 12 Herastrau ( Str. Borsa nr. 27, Sector 1 Bucuresti). Aici timp de o ora va promitem un antrenament foarte interesant unde credem noi ca o sa ardeti peste 1000 de calorii (lejer).
Tot ce trebuie sa stiti despre Marian gasiti pe pagina de facebook Ora de dans: https://www.facebook.com/oradedanslike/
Referitor la tipul de antrenament pe care o sa-l predea, Marian a creat un concept nou,  care face trecerea usor de la street dance la aerobic.
Daca participati la evenimentul nostru aveti nevoie de echipament sportiv. Nu uitati de adidasi. Nu facem numai kangoo jumps.
Si cum evenimentele pe care le initiez sunt sustinute de mai multi parteneri va anunt ca avem pregatite ceva surprize pentru cei care sunt alaturi de noi online. Toti ce care aleg sa se filmeze sau sa-si faca poze alegand un criteriu din cele enumerate mai jos vor castiga premii oferite de www.haircare.ro, sedinte si abonamente gratuite la antrenamentele noastre, si multe alte surprize pe care le vom aminti pe parcurs. 
Ideei de sefie video sau poze:
– poze cu my favourite gym moment (poze pe mingi, saltea, stepper, ghete kangoo, cu gantere, ridicand greutati);
– selfie cu sala home made (poze cu momente de sport, facut acasa, improvizat);
– selfie cu abonamentul de sala;
– selfie cu antrenorul meu preferat;
– selfie-urile contra-fit! Tu in fata la Mc Donalds sau KFC, tu cu frigiderul tau cu de toate;
–   filmeaza-te cu un record personal (fizic, nu va ganditi la prostii);
– facand sport intr-un loc trasnit (sala de mese de la job, pe scarile rulante de la metrou, pe podurile peste Dambovita, pe banca din fata blocului, la coada la supermarket.
Dupa ce obtineti poza perfecta ea trebuie urcata pe profilul de facebook cu #danceandjump . Urmatorul pas: tag la cele doua pagini de facebook ca sa putem sa va vedem si noi fotografiile si sa le dam mai departe si totodata, sa stim cate premii pregatim : https://www.facebook.com/oradedanslike si https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/
Inscrierile se fac pe mail la programari@dianastirbu.ro
La eveniment poate participa oricine este apt sa faca sport. Va promitem multa distractie. De ce distratie? pentru ca asa uitati de efortul depus 🙂
Costuri: o sedinta costa 30 de lei. Abonatele din cadrul salii de sport a Scolii nr. 12 Herastrau isi pot folosi sedintele.
dance-and-jump