GNC a fost unul din partenerii si sponsorii evenimentului meu din 2 martie, Jumping in men’s clothes.
Dupa numarul foarte mare de participante ma declar multumita si cred ca a fost unul din cele mai frumoase evenimente organizate de mine cu ghetele kangoo jumps.
Pe langa toate celelalte premii participantele s-au putut bucura si de 20 de shake-uri proteice si 20 de cutiute de medicamente din partea GNC Romania.
Produsele sunt minunate si completeaza perfect alimentatia unei persoane care face sport si are nevoie de suplimente. Aveti mai jos o mica prezentare.

Alimentele reprezinta sursa principala de vitamine si minerale insa nu intotdeauna alimentele asigură organismului necesarul de nutrienti.
-suplimentele au drept rol imbunatatirea dietei;
-suplimentele nutritive reprezinta o solutie de siguranta atunci cand necesarul zilnic nu este asigurat în totalitate printr-o alimentatie echilibrata.
Suplimentele sunt cheia mentinerii unei stari de bine la orice varsta, servesc ca parte integranta a unui regim de viata sanatos si ofera beneficii valoroase in mentinerea sanatatii.

Consumam suplimente pentru tratarea si prevenirea diferitelor afectiuni dar si pentru mentinerea sanatatii.
Sunt peste 500 de produse GNC, mesajul cheie de diferențiere este LIVE WELL “vreau să fiu tanar, sanatos ai echilibrat in interior”

Experiența, impunerea produselor la nivel internațional, implinirea si chiar depasirea asteptarilor consumatorilor au ajutat la succesul GNC la nivel mondial. Obiectivul principal al companiei este ca GNC sa ajunga unul dintre cei mai mari distribuitori de suplimente nutritive premium.

Detalii gasiti pe site-ul oficial http://www.gnc.com.ro/

 

Ma bucur ca i-am cunoscut. ma declar o consumatoarea inraita de acum inainte 🙂