Ne apropiem rapid de cea de-a doua editie a taberei de slabit, editia de vara, din Bran. V-am pregatit atat de multe surprize! Traseele sunt minunate si zilnic o sa avem un program diferit. Partea de socializare s-a dezvoltat mult si ma bucur cand vad ca persoanele inscrise imi scriu pe parcurs ca si-au convins prietenii sa participe. Si pentru ca de la o editie la alta numarul persoanelor inscrise creste, promit ca am sa tin cont tot timpul de parerile si sugestiile voastre.
Azi o sa incerc sa va detaliez partea legata de echipamente si de lucrurile de care aveti nevoie in camp.
In ziua in care ajungem si cea in care plecam, respectiv luni si duminica, avem in program un singur antrenament. In restul zilelor v-am pregatit o medie de trei antrenamente diferite. Asadar pe baza acestor detalii trebuie sa aveti echipamente pentru toata saptamana. Incercati totusi a va luati mai multe tricouri si sosete. Nu uitati de bustiere. La antrenamentul kangoo jumps sunt obligatorii. Sosestele pentru antrenamentul kangoo trebuie sa fie din bumbac si mai lungi ca unele obinuite, astfel incat sa acopere jumatate din gamba piciorului. Chiar daca e vara nu uitati ca stam la munte si ca seara s-ar putea sa fie temperatura mai scazuta. Incercati sa va luati si o geaca si cel putin o pereche de pantaloni lungi. In patru zile vom avea traseu de munte. Daca aveti bocanci puteti sa-i luati pentru ca o sa aveti nevoie. La fel si de un rucsac care sa poata fi carat usor pe munte.
In program am inclusa o singura zi in care facem aqua gym. O sa aveti nevoie si de un costum de baie. Nu uitati ca spa-ul complexului Wolf este renumit si ca in orele libere puteti merge la plaja sau sa inotati asa ca ar fi bine sa aveti si un costum de baie de rezerva. Nu va uitati lotiunea de plaja si papuci pentru piscina. Prosoape o sa aveti de la hotel asa ca nu va luati de acasa. Daca veniti cu masina puteti sa va luati si un bax de apa. Nu aveti nevoie de suplimente. Partenerii mei de la Plafar v-au pregatit suplimente care sa va ajute la antrenamente. Nu aveti voie sa va luati nimic dulce la voi si nici „pachet”. Nu trebuie sa mancati exagerat in drum spre locatie. Mai mult v-as sugera ca in saptamana dinainte sa incercati sa reduceti la minim dulciurile.
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste intensitatea antrenamentelor. La primul camp toti participantii au facut fata si programul este creat special astfel incat sa puteti sa faceti fata.
Din bagaj nu trebuie sa lipseasca tabletele de calciu si magneziu.
Salteaua de care aveti nevoie este una obisnuita pe care o puteti gasi in orice supermarket.
Mai am cateva locuri libere asa ca daca va hotarati sa mergeti cu noi in tabara astept inscrierile vostre. Detalii despre perioada, locatie si costurile taberei gasiti aici: https://dianastirbu.ro/evenimente/tabara-de-slabit-bran/
diana-stirbu

foto credit- www.almalinda.ro