Diana StirbuPe 24 aprilie, la două zile distanta de 22 aprilie, ziua declarata la nivel mondial drept Ziua Pamantului voi participa la evenimentul „poarta catre viitor” demarata de Techem Energy Services ROMANIA.
Pamantul este casa noastra si depinde de cum noi il ingrijim. In jurul acestei date oficiale se stie deja ca milioane de oameni intreprind diverse actiuni in aceasta directie.
Dupa cum bine stiti in fiecare vara sustin ideea antrenamentelor in aer liber. Sunt implicata cel putin doua luni pe an in evenimente sportive mari ,astfel incat sa va determin sa participati cat mai des la astfel de manifestari. Beneficiile sportului in aer liber sunt indelung dezbatute pe blog. Avem nevoie de o planeta „sanatoasa” si va invit si pe voi sa sustineti cauza si sa participati la eveniment.

›Prin insusi obiectul sau de activitate, Techem inseamna economisirea energiei.

›Compania-mama, din Germania, are demarata si implementata o campanie sociala de milioane de euro prin care ajută zone defavorizate de pe glob; de exemplu: prin susținerea proiectului DESWOS a ajutat familiile de Indieni din Munții Nilgiris sa aibă lumina, instaland panouri solare si a asigurat apa potabia  locuitorilor din Tanzania.

Sustin acest proiect minunat si particip cu drag la invitatia de a planta copaci  in parcul Bancoveanu – Lumea Copiilor.

›Cu sprijinul Primariei Sector 4  se vor planta  22 de ciresi, care ulterior vor fi dati spre adoptie unor copii din familii defavorizate, dar care au rezultate excelente la invatatura.
Jumps &..Smiles!