Am reusit din nou sa ma indragostesc de o rochita. Modele create sub semnatura Rhea Costa reusesc sa ma surprinda de fiecare data. Cu nerabdare astept fiecare ocazie sa vizitez atelierul. La ultima vizita am zarit acesta rochie de mireasa din intamplare. Aveam programat un cu totul alt concept. Cum sa nu pozez in ea, mi-am zis ­čÖé . Pentru domnisoarele interesate este o rochie creata pentru momentul cununiei civile sau pentru prima parte a zilei in care va casatoriti. Daca aveti nevoie de insipratie mergeti la atelierul Rhea Costa si cu siguranta o sa gasiti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.
Cu toate ca va prezint o sesiune foto cu o rochie diafana de mireasa, subiectul articolului nu are legatura cu „ziua cea mare”. Cautam un moment oportun sa fac publice fotografiile si cred ca azi e o ocazie foarte buna. Spun asta pentru ca vreau sa va prezint in linii mari ce va pregatesc pe plan sportiv in perioada urmatoare. Asta si pentru ca sunt intrebata cum planific taberele si stiu ca aveti nevoie de datele exacte pentru a va planifica concediile.

Asadar deocamdata lucrurile stau in felul urmator:

– in martie lansare program Cardio -Tone- Aerobic intr-o noua locatie din Sector 1. In seara aceasta fac publice toate detaliile. Va propun sa reveniti pe blog pentru ca am invitatii gratuite la program si ar fi bine sa nu le ratati.
-14 martie – eveniment kangoo jumps Bling the Rap alaturi de echipa mea de instructoare ( Luisa, Iulia si Andreea) la scoala nr. 12 Herastrau. Evenimentul se organizeaza odata cu lansarea colectiei mele de accesorii pentru sala, un proiect la care tin foarte mult si despre care am multe sa va povestesc.
– In luna iulie ( intre 6 si 12 ) prima tabara: Jumping Kids- tabara de sanatate si sport pentru copii si parinti, organizata impreuna cu Ioana Ginghina. Locatie – Fundatica;
-Intre 17-23 august are loc Tabara de Slabit de anul acesta tot la Fundatica. Detalii despre cele doua evenimente primiti in curand.
-in atentia iubitorilor de antrenamente outdoor! Se pare ca anul acesta exista foarte multe sanse sa ne revedem pe Kiseleff.
In linii mari cam asa stau planurile mele legate de antrenamente.
Va invit mai des pe blogul meu. Spun asta pentru ca exercitiile specifice programul Cardio -Tone-Aerobic , primul pe lista mea de proiecte, or sa fie disponibile si online din luna aprilie, In plus peste doua saptamani o sa fie disponibil si shopul online de pe blog unde o sa gasiti cele mai frumoase si interesante accesorii si echipamente sportive. Va doresc o Duminica frumoasa si linistita!
Acestea fiind spuse am incheiat linear programul meu sportiv din perioada urmatoare.

#dianastirbushop #cardioandtone #taberedeslabit

 

dianastirbu

diana-stirbu-shop

Make-up – Simona Vasile

Photo-credit –┬áhttps://www.facebook.com/tinysmiles

Stilist: Rhea Costa