Fiind o balanta prin „excelenta” :)) anul acesta pe 1 octombrie implinesc 28 de ani si vreau sa-mi fac petrecerea pe ghete. E pentru prima data cand imi sarbatoresc in acest fel ziua de nastere. Data cand va avea loc party-ul este miercuri 5 octombrie 2011, ora 20.30 in cadrul salii de sport a Scolii nr. 12 Herastrau.
Dupa o dimineata zbuciumata in care am discutat cu prietenele mele Alina Tanase & Maria Cucu, care de cele mai multe ori ma scot din impas si-mi sunt alaturi, sustinandu-ma enorm, am ajuns la o concluzie privind tema petrecerii: Disco, Groove & Thriller Party( sunt nascuta ┬áin anul 1983 ­čÖé ┬á). Fiind petrecere tematica nu accept sa nu purtati macar un mic accesoriu care sa ne poarte in admosfera acelor ani.

Ca sa va ajut va dau cateva indicatii:

-se purtau hainele stramte, in culori tipatoare (portocaliu aprins, rosu, albastru electric, mov, roz, cyclamen, verde si galben fosforecent)
-manusi cu degetele la vedere, multe lanturi si curele
-tricouri largi si pe sub ele maieuri; pantaloni scurti cu colanti pe dedesubt; colanti leopard, zebra;bentite
In 1982 M. Jackson își lansează cel de-al doilea album Epic, Thriller, care devine cel mai vândut album din toate timpurile iar petrecerea va avea multe influiente ale muzicii regelui pop. Vom avea alaturi de noi un Dj care va da tonul petrecerii disco.
Inscrierile se fac pe mail la kangoo@dianastirbu.ro sau la tel: 0735.094.374. Intrarea la ptrecere se face ca la o clasa obisnuita in acesta locatie.

Jumps ┬á&…Smile!