Din nou am vesti bune! Se deschide o noua locatie Stay Fit. Facem kangoo jumps si in Pantelimon. Detalii despre data exacta a deschiderii nu o sa va ofer azi insa revin curand cu informatii. Va pot spune ca idee ca in jur de 20 iulie o sa fie inaugurarea. Va pregatesc un eveniment kangoo jumps incendiar. Programul claselor mele a fost deja stabilit: marti si joi ora 2-.30 si sambata ora 10.00. Se vor modifica clasele din Tei in acest caz: le mutam pe cele de marti si joi la ora 19.00 in loc de 19.30. ┬áO sa actualizam programul cand o sa fie anuntat oficial noul club. Eu eram nerabdatoare sa va anunt. In Pantelimon nu am mai predat niciodata si sunt foarte incantata de zona pentru ca stiu ca sunteti un numar destul de mare care „ma doriti” in zona ­čÖé

De ce sa alegeti kangoo jumps? pentru ca este cel mai eficient si mai interesant sport. In plus reprezinta cel mai bun antrenament in luptele cu kilogramele. Si nu e doar parerea mea. Ghetele le gasiti la sala si intra in pretul abonamentului.
In Stay Fit Titulescu si Tei am grupe minunate. Salile sunt extrem de spatioase. Adresa noii locatii este B-dul Chisinau, nr 1 ( la 50 de m de Piata Delfinului).

#kangoojumps #stayfitpantelimon

kangoo-jumps-pantelimon