Asa cum v-am dezvaluit si pe pagina mea de facebook am avut o perioada destul de aglomerata. Aglomerata in sensul pozitiv insa. Sunt foarte incantata de toate proiectele mele si asa cum stiti iubesc tot ce am creat in jurul meu. Pentru ca locatia kangoo din Baneasa ma reprezinta in totalitate m-am gandit sa va fac cunostiinta cu persoane interesante pe care le-am cunoscut prin prisma sportului pe care il practic cu atat pasiune. Am ales ziua de marti sa fie aceea in care o sa am cat de des posibil seminarii. Primele doua sunt deja active pe pagina clubului de facebook.
Marti 17 septembrie vorbim cu un reprezentant GNC Romania despre importanta suplimentelor. GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat din punct de vedere al puritatatii, cat si al sigurantei in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive. Emilia va sta la dispozitie o ora in care puteti sa discutati despre importanta suplimentelor si sport.
Pentru ca sunt implicata in campanii de slabit, vreau sa insist si asupra motivatiei. In mare parte persoanele care tin o dieta sau vor sa slabeasca intr-un timp foarte scurt trec prin momente destul de dificile asa ca Aida, trainer motivational este invitata in club  pe data de 24 septembrie. Pentru ca suntem femei si vrem ca toate lucrurile sa le facem perfect, sfaturile acesteia va vor ajuta foarte mult.

Va doresc o toamna minunata!

In curand imi organizez aniversarea si o sa aveti parte de un eveniment special.

 

Jumps & Smiles!