Primul eveniment al anului 2016 se numeste Maraton de slabit. Salile sunt pline si toata lumea vrea sa slabeasca in aceasta perioada. Am pregatit impreuna cu grupul meu de prietene instructoare un program incendiar de doua ore de antrenamente pentru acest eveniment in care ne asteptam sa ardem cel putin 2500 de calorii.
Locatie si data: Sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau ( Strada Borsa, nr. 27), Cartierul Aviatiei, miercuri 27 ianuarie intre orele 20.30 si 22.30.
Conditii de participare: la eveniment se poate inscrie oricine este apt sa faca sport. Nu trebuie sa aveti experienta. Rezistata fiecare persoana cat poate. Incepem toti odata si raman pana la final doar cei care pot sa reziste integral programului.
Suntem 5 instructoare si programul este urmatorul:

Incepem la ora 20.30 si vom preda pe rand – evenimentul il deschid eu si voi preda kangoo jumps. Va urma Iulia Baltaretu care va pregateste o coregrafie TTR tot pe ghete kangoo. Cand se termina partea Iulie schimbam ghetele kangoo jumps cu adidasi si vor urma inca trei programe:

Luisa Stirbu: Functional Training
Andreea Neagu: Khay Bo
Elena Radu: Total Body Workout.
Ne-am gandit sa va oferim si un premiu, un abonament de 12 sedinte kangoo jumps valabil in Scoala nr. 12 Herastrau.
Conditii de participare: intra in concurs persoanele care folosesc si o aplicatie de monitorizare ( de exemplu telefonul mobil). Va descarcati o aplicatie si il purtati pe toata perioada evenimentului. Este desemnat castigatoare persoana care arde cele mai multe calorii.
Echipament necesar: adidasi, doua perechi de sosete, prosop.

Costuri: participarea se face pe baza unei taxe de 30 de lei. Abonatele Scolii nr. 12 Herastrau isi pot folosi sedintele. Aveti nevoie de confirmare pe mail. Inscrierile se fac la programari@dianastirbu.ro

Multa bafta!

maraton-de-slabit