‘‘Kinderpedia este singura aplicație ce răspunde nevoii părinților de a fi permanent informați cu privire la activitatea zilnică a copiilor lor, în timpul pe care aceștia îl petrec la grădiniță. Ne dorim ca platforma să aibă un impact pozitiv pe termen lung și să îmbunătățească relația dintre părinți, educatori și copii. De aceea, vrem să marcăm Ziua Copilului prin lansarea unui proiect pilot la nivel național pentru părinți și pentru grădinițe. Primele 50 de grădinițe înscrise în platforma până la data de 10 iunie vor putea utiliza serviciile Kinderpedia gratuit, timp de 2 ani, beneficiind de instruire și suport permanent”, a declarat Daniel Rogoz, fondatorul Kinderpedia.

Odată cu lansarea programelor de antrenamente personalizate pentru viitoarele mămici,  descopăr din ce in ce mai multe lucruri minunate din aceasta bransa. Dragele mele mămici sau viitoare mămici  va prezint mai multe detalii despre aplicatia Kinderpedia.
Cu ocazia Zilei Copilului, echipa Kinderpedia a lansat invitații către 712 grădinițe din întreaga țară, pentru a intra în proiectul pilot până la data de 10 iunie. Primele 50 de grădinițe înscrise vor beneficia gratuit de serviciile platformei, timp de 2 ani.
Aplicația permite accesul părinților la date referitoare la activitatea copilului la grădiniță. Educatorii completează în fiecare zi o fișă electronică ce cuprinde informații personalizate – nivel de implicare socială, relatia cu ceilalți copii și cu educatorii, observații cu privire la mesele copilului, creativitate etc. – iar părinții primesc notificări la finalul fiecărei zile.

Înscrierea gratuită a grădinițelor se poate face la adresa: http://www.kinderpedia.ro/demo
Urmând același link, atât reprezentanții grădinițelor cât și părinții pot accesa un cont demo.
Începând cu 1 iunie părinții vor putea descărca aplicația Kinderpedia pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme de operare Android și iOS.
16 dezvoltatori software au investit peste 7.000 de ore pentru proiectarea, implementarea, testarea și optimizarea platformei Kinderpedia.
Kinderpedia este produsul-cheie al OneTouch – un atelier de soluții digitale și mobile din România. Echipa cuprinde un mix optim de aptitudini creative și competențe tehnice, ce se reflectă în strategii competitive de produs și o experiență unicăde consum pentru toate proiectele sale interactive.

kinderpedia

 

educator_newsfeed

 

parinte_wall