Duminica 16 septembrie 2012 sunt partenera crosului organizat de Pro Sport si Nike in Bucuresti. Asa cum sugereaza si titlul va astept sa alergam in capitala, in jurul parcului Herastrau.
Participantii pot alege una din cele doua distante de concurs: 3,4 km si 10 km si castigatorii primesc premii in bani si produse. Start/ Sosire : Piata Charles de Gaulle. Aveti in articol o fotografie cu harta traseului.
Inscrierile se fac pe site-ul oficial – http://werunbucharest.prosport.ro/
Fiind inca frumos afara cred ca tot evenimentul va avea un succes teribil. O sa fiu si eu cu echipa de kangurite la ora 9.50 pe scena organizata si pentru un concert care va avea loc la finalul crosului. Aduc toate ghetele si va invit si la clasa mea. Incercati sa veniti in jurul orei 9.30 sa va luati ghetele. Clasa kangoo este gratuita, oferita de organizatori. Inscrierile pentru ghete se fac la mine, pe mail – kangoo@dianastirbu.ro. Nu uitati ca tot evenimentul este reprezentat de Nike, si ma adresez aici persoanelor care vin special pentru clasa de kangoo, si nu trebuie sa purtati un brand diferit la echipament.

Jumps & Smile!