Pentru ca am locatia ideala pentru a face evenimente va invit la o clasa intesiva de kangoo jumps alaturi de mine si de Luisa.
Summer party va avea loc sambata 29 iunie la ora 16.00 in clubul „Kangoo by Diana Stirbu” din strada Ficusului nr.44 A, sector 1.  Evenimentul este cel de-al doilea din seria proiectului clubului din Baneasa.
Cocktailuri de vara, fructe proaspete, decoruri si esente marine sar si multe cadouri din partea sponsorilor mei, va vor insoti pe parcursul a celor 60 de minute de Kangoo Jumps si de distractie. Veti avea parte de o tombola cu premii deosebite, de photo shooting cu Mircea Netea si de o minunata degustare de cocktail-uri vegane. De aceasta data am ales dress code-ul nautical style. Elementele navy de care trebuie sa tineti cont sunt dungile orizontale, ancore sau steaguri si culorile alb, albastru sau rosu iar ideile de baza ale accesoriilor sunt genti  tip  plasa, palarii  de  paie, bratari cu snururi  sau noduri pescaresti.
Fiecare participanta va primi un pachet din partea sponsorilor clubului . Extragerile la tombola sunt premii suplimentare. Cinci norocoase se vor bucura de ele.
Cea mai frumoasa parte a evenimentului este partea de shooting. O sa avem un decor minunat, asemanator cu cel al unei plaje private in care puteti poza pe ghetele kangoo jumps. Stiu ca de obicei fotografiile de la evenimentele mele devin poze de profil pe facebook si m-am gandit sa va ofer o noua provocare. Sezlong, nisip, umbrelute- acestea sunt doar cateva din elemetele care vor exista in clubul meu in ziua evenimentului. Decorul binenteles va fi asigurat de Mihaela Gunta si sunt convinsa ca o sa va placa. Surprizele sunt aduse de Fa Sport Romania, apa gratuita din partea Rio-Bucovina. Nu uitati de premiile oferite de Slim Duo Forte, Glomyshop, Yvy Bags si nici de meniurile  si cocktailurile raw vegane din partea Rawdia.
Inscrieri care se fac pe mail la kangoo@dianastirbu.ro

Pretul participarii la eveniment este de 30 de lei.

 

Jumps & Smiles!