Proiectul Via Sport de anul trecut a fost si va ramane unul din principalele mele proiecte privind evenimentele in aer liber cu ghetele kangoo. Atat de frumose si interesante, dar si pline de energie au fost cele 9 w-end-uri din vara anului 2011 incat toata iarna si primavara acestui an s-a vorbit la clasele mele despre editia a doua. Si iata ca a sosit momentul!

Via Sport incepe in weekendul care vine, iar eu voi fi acolo cu ore de kangoo oferite de catre Supradyn, in fiecare sambata seara – cel mai probabil dupa orele 20:00, incepand cu 7 iulie si pana la sfarsitul lunii august!

Pe langa clasele de kangoo jumps, iubitorii sportului au la dispozitie si locuri special amenajate pentru wall climbing, streetball, volei, bike trial si am inteles ca cei de la Suradyn ne pun la incercare din nou energia cu un meci de ping pong inedit prin care iubitorii de sport isi vor etala abilitatile cu niste palete foaaaarte mari (mai tineti minte cosul de baschet de anul trecut de 5 m, nu?). Va pup si va astept acolo, revin cu programul final cat de curand.

Jumps &… Smile!