Kangoo Jumps White este un eveniment la care m-am gandit de ceva timp. Are o dubla semnificatie. Sarbatoresc 7 ani de cand predau in Sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau si este si o ocazie sa ma vad cu toata grupa mea inainte de aniversarea mea din luna octombrie.
Asadar va invit pe data de 28 septembrie, la ora 20.30 in Scoala nr.12 Herastrau( Aviatiei – Str. Borsa nr. 27) la un eveniment in care dress code-ul este obligatoriu. Toate participantele trebuie sa poarte un tricou alb.
Inscrierile se fac pe e-mail la programari@dianastirbu.ro 
Abonatele de aici pot intra pe baza abonamentului si isi pot aduce gratuit o prietena. Daca nu aveti abonament va puteti plati o sedinta ( 30 de lei).
Am pregatit multe surprize asa ca va asteptam in numar mare.
Evenimentele kangoo jumps au avut tot timpul o semnificatie aparte pentru mine si pentru echipa mea. Prin evenimente, care mai de care mai indraznete, ne-am apropiat foarte mult de grupele pe care le-am antrenat. S-a dezvoltat practic o retea sociala incredibil de frumoasa si statorinica.
Va multumesc anticipat tuturor celor care veniti in continuare la antrenamentele #kangoojumps, cel mai frumos si eficient program de grup existent.

Detalii despre antrenamentele de grup kangoo jumps gasiti aici: https://goo.gl/8UR0Tv

 

kangoojumps-buftea