Azi am primit o oferta de colaborare din partea unui club din Bucuresti care se pare ca a fost dotat cu un „container” de ghete kangoo. Initial m-am gandit la un numar extraordinar de mare de cliente dornice de topaiala si un spatiu pe masura, insa m-am inselat :)). Dupa ce am descoperit site-ul am fost uimita de faptul ca desi la servicii exista un buton pe care era scris „kangoo jumps”, ei sunt distribuitori Jumping Jax.
Ce inseamna Jumping Jax? Pe scurt, dupa parerea mea un produs „foarte prost” daca pot sa-l numesc asa, ceva similar ghetelor kangoo jumps. De ce? Pentru ca din toate modelele de ghete vazute de mine pana acum acestea par jucarii ieftine de plastic precum cele de pe site-urile din China care se gasesc la 30$.

O sa incerc sa va explic ce tipuri de ghete gasiti pe net. Asa cum am scris in articolul anterior mai exista pe piata online si ghete kangoo jumps XR2 la un pret mai mic. Spre deosebire de Jumping Jax acestea sunt originale, dar din generatia anterioara. XR2 au fost probate de  sora mea in Kiseleff la una din demonstratiile din aceasta vara . O doamna a venit cu ele si imediat ce le-am observat i-am cerut detalii despre achizitionarea lor. Ne-a spus ca le-a primit din America si ca nu a incercat niciodata alt model si ca a crezut ca sunt aceleasi ghete care le folosim si noi. Dupa ce au fost incaltate reactiile au venit imediat: te simti nesigur, ca si cand poti pica de pe ele in orice moment, neavand aceeasi stabilitate ca modelul XR3 si, cel mai important, in momentul caderii impactul se face in varf sau calcai. Mai jos aveti modelul ghetelor XR 2. Sageata indica lipsa support plate-ului care protejeaza coloana vertebrala atenuand impactul cu solul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O alta diferenta o gasim la arcuri. La modelul XR2 exista un singur turbo, spre deosebire de XR3 -model prevazut cu arcuri ca in modelul de mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

Am vorbit despre modelul Kangoo Jumps XR2 sa scot in evidenta diferenta mareata intre brand-ul Kangoo Jumps si restul produselor.
Desi diferenta de pret este destul de mare intre „alte ghete”  si Kangoo Jumps XR3 va propun sa studiati putin inainte sa achizitionati online produse. Am vazut anunturi de genul: „vand kangoo jumps XR3 cu 150 de euro” si in fotografii era modelul vechi.  Inca un lucru pe care trebuie sa-l stiti despre aceste modele este faptul ca se rup foarte repede. Ca un sfat…ma gandesc ca daca totusi nu sunt originale si nu au aceleasi caracteristici incercati sa le obtineti la preturi mult mai mici. Sunt instructor international si folosesc ghete XR3 in toate centrele cu care colaborez si niciodata n-am avut probleme cu ele, arcurile fiind schimbate la timp.
Am scris articolul nu pentru a va convinge sa cumparati ghete. In toate salile in care predau detin ghete care pot fi inchiriate, deci nu marketingul este scopul meu. Incerc doar sa protejez sportul pe care il predau si persoanele care il indragesc asa de mult

Sunt curioasa cum ar reactiona clientele mele daca ar merge intr-un club si ar primii aceste ghete pentru antrenament. Va invit sa-mi spuneti parerea voastra!

Jumps…&  Smile!