Primul eveniment outdoor Fat Burning din Bucuresti va avea loc alaturi de echipa Riders Club Romania. I-am cunoscut de curand si m-au implicat in proiectul lor. Am sa va explic in linii mari in ce consta colaborarea.

Pentru promovarea evenimentului s-a lansat si site-ul oficial al pasionatilor de  biciclete si sport in natura, cel mai mare cu acest profil din Romania. Este vorba de www.ridersclub.ro
Pe aceasta platforma online inscrierile sunt deschise pentru prima competitie dedicata amatorilor ciclisti din Romania. Organizata pe niveluri competitionale, evenimentul prietenos de MTB deschide sezonul competitiilor din Bucuresti.
Padurea Baneasa este una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de biciclete din Bucuresti si nu numai. Traseul competitiei de pe 13 aprilie, care deschide calendarul Riders Club, este unul antrenant, care strabate 17 km si imbina liniile lungi si late din inima padurii cu single track-urile de la marginea sa. Realizat de multiplul campion MTB Razvan Juganaru, traseul strabate poteci cu un grad redus de dificultate, fara radacini sau noroi, ce permite accesul atat celor care sunt incepatori cat si celor care au o experienta ridicata. Mi se pare atat de frumoasa zona si de interesant tot proiectul incat vreau sa ma inscriu si eu. Toto evenimentul este organizat de MPG, companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive asociate cu campanii de comunicare specifice si vectori media specializati.

Riders Club ne pun la dispozitie spatiul special amenajat acestei competitii pentru o clasa de kangoo jumps in aer liber. Le-a placut foarte mult proiectul nostru si ca semn de multumire va anunt ca daca va inscrieti la cursa pe biciclete aveti posibilitatea de a castiga o pereche de ghete kangoo jumps (voucher in valoare de 930 de lei) oferita de mine si Kangoo Club Romania. Detalii despre ghetele kangoo jumps gasiti pe pagina dedicata acestora: dianastirbu.ro/preturi-kangoo-jumps-accesorii/pret-ghete-kangoo-jumps/

Clasa kangoo jumps sustinuta alaturi de de Kinga Sebestyen, NTC Kangoo Club Romania, si de  Luisa, va avea loc in parcarea din fata Academiei de Politie, strada Aleea Privighetorilor, special amenajata de organizatorii traseului de sambata 13 aprilie ora 13.00. Avem la dispozitie o ora in care sa va incantam cu ghetele kangoo jumps si programul Fat Burning. Dupa cum bine stiti atat eu cat si Luisa ne-am clasat pe locul 2 si 4 la nivel national in prima etapa a concursului.  Deja demaram cea de-a doua etapa si amandoua o sa avem cate un loc disponibil pentru o persoana care vrea sa-si schimbe stilul de viata si sa slabeasca.

Din experienta mea va asigur ca cele mai frumoase clase sunt cele facute in aer liber. Pentru ca soarele incepe din nou sa se faca simtit, cu siguranta pe 13 aprilie vom avea parte de o vreme superba!

Taxa Participare 20 de lei.

Jumps & Smiles!