KJ pentru viata afisAnul aceasta avem onoarea pentru a patra oară de a colabora cu Asociația M.A.M.E în cadrul proiectului Kangoo Jumps pentru viață.
Pe 16 martie 2014 Kangoo Club Romania împreună cu toți colegii instructori din tara și iubitorii acestui sport ne unim forțele să dăm o mână de ajutor celor care au cea mai mare nevoie de asistența și susținerea noastră, copiii bolnavi.
Prin evenimentul din 16 martie avem scopul de a strânge o sumă cât mai mare pentru a susține înființarea Centrului Steluțelor- un centru de suport și recuperare pentru copii bolnavi de cancer. Din păcate, anual în România sunt diagnosticați cu cancer aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani, dintre care aproape 40% mor.
Echipa Asociației M.A.M.E. nu este străină de suferințele prin care trec copiii cu afecțiuni incurabile și familiile acestora, implicându-se în proiecte care răspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave.
Anul acesta și-au propus să înființeze un centru de suport și recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii în lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansă în plus la viață, astfel încât de fiecare dată când un copil învinge cancerul, o steluță să rămână aprinsă și să strălucească tot mai tare pe cer. Kinga  Sebestyén și toată echipa Kangoo Club Romania se alătură și în acest an Asociației M.A.M.E în lupta pentru un țel comun:  să oferim o șansă în plus copiilor cu probleme grave de sănătate la o viață normală atât la nivel educațional și social, cât și psihologic și comportamental.
În anii precedenți am avut ocazia și bucuria dăruirii în cazul lui Albert, un copilaș bolnav de leucemie (2010),strângerii fondurilor pentru beneficiul Sectiei de Pediatrie din Spitalul Fundeni,  “Copilaria traita in spital”(2011, http://asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=article&id=111%3Astiri&catid=97%3Aarticole&Itemid=165&lang=en ), spaţiului de joacă şi recreere din curtea Institutului Clinic Fundeni( 2012, http://www.kangooclub.ro/index.php?menu=events&eventid=19 ), strângerii de fonduri necesare infiintarii unui „Centru de resurse pentru copiii bolnavi de cancer” (2013, http://www.kangooclub.ro/index.php?menu=events&eventid=80 ) Acum vă invităm să dăm dovadă de empatia, generozitatea și spiritul de echipă ceea ce caracterizează familia Kangoo Jumps și să ne angajăm în acest proiect nobil. Din 10 martie fiecare Club Kangoo, sală de fitness și instructor KJ poate să ni se alăture organizând ore KJ ale căror venit va fi donat direct în contul Asociației M.A.M.E.
Așteptăm donațiile voastre pe contul:
Asociatia M.A.M.E., Cont IBAN RO03BTRL04401205N75044XX, Banca Transilvania  până în data de 14.03.2014 .
Ne vedem la eveniment!