Duminica 24 mai, ora 10.00, va astept in parcul Sebastian la clasa mea kangoo jumps la SPORTFest. Dintre toate activitatile sportive in care sunt implicata, actiunile outdoor pe ghetele kangoo jumps sunt preferatele mele. In aceasta vara incep cu un proiect frumos care celebreaza ziua mondiala a sportului. Sportfest se deschide cu ora mea de kangoo si pe parcursul zilei, pana la ora 20.00 parcul Sebastian o sa fie presarat cu activitati sportive, pe gustul tuturor. Pentru ca vara trecuta am lipsit de la evenimentele outdoor va lansez o invitatie. Imi doresc foarte mult sa revad cat mai multe pasionate de sarituri si sa ne regrupam pentru la o clasa incendiara. Ghete o sa avem pentru toata lumea. Participarea este gratuita. Primiti ghetele kangoo jumps pe baza buletinului de identitate. Nu este necesar sa va inscrieti, insa va recomand sa veniti putin mai devreme. Pentru ca o sa fim destul de multi va anunt ca ne asumam dreptul de a alege participantii si ca persoanele care vin in echipament sportiv au prioritate.
Antrenamentul incepe la ora 10.00 si are loc in zona scenei pe care nu cred ca aveti cum sa o ratati. Nu uitati ca trebuie sa aveti o pereche de sosete in plus.
Kangoo-jumps-la-sport-festNu este prima data cand predau in Parcul Sebastian. In urma cu doi ani am avut cateva evenimente minunate aici. V-am pregatit cateva fotografii. Avand in vedere mesajele primite si voua va este dor de actiunile mele. Si cred ca vara aceasta o sa avem destul de multe. Deocamdata nu va spun mai multe. Va astept Duminica la SportFest. Evenimentul este organizat de Primaria Sector 5. Pagina de facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009321764418

kangoo-jumps-sebastian

kangoo-jumps-kids

kangoo-jumps-diana

#spotfest